MKE Ankaragücü İstanbulspor maçı hazırlıklarına başladı

Son iki maçtır istediği sonucu alamayan Başkent temsilcisi ligde daha fazla puan kaybı yaşamak istemiyor. Milli ara öncesi son oynayacağı maçı kazanmak isteyen MKE Ankaragücü ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

MKE Ankaragücü İstanbulspor maçı hazırlıklarına başladı

Sezonu galibiyetle açan MKE Ankaragücü sonraki iki haftada maçlardan yenik ayrılmıştı. 3 hafta sonunda topladığı 3 puanla 11. sırada yer alan Başkent temsilcisi taraftarlarına büyük bir şok yaşatmıştı. Son olarak evinde karşılaştığı Ümraniyespor'a 1-0 kaybeden ve maç içinde attığı 3 golü ofsayt sayılan MKE Ankaragücü gözünü bir sonraki maça dikti.

MİLLİ ARA ÖNCESİ GALİBİYET HEDEFİ

Geçen haftanın ardından bir kez daha evinde maç yapacak MKE Ankaragücü, Uğur Okulları İstanbulspor karşılaşması öncesi ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Cihat Arslan'ın öğrencileri Uluslar Ligi maçları nedeniyle verilecek araya galibiyetle girmenin hesabını yapıyor.

Puanını 6 yaparak kısa süre içinde puan kayıplarını telafi etmek isteyen MKE Ankaragücü'nün rakibi İstanbulspor lige formda başlayan takımlardan oldu. İstanbul temsilcisi sezonun ilk 2 maçını kayıpsız geçmiş, topladığı 6 puanla adından söz ettirmişti.

GÖZLER OYNANACAK MÜCADELEDE

Taraftarından son maçta büyük tepki alan ve yönetim istifa sloganları eşliğinde mücadeleyi tamamlayan Ankaragücü için İstanbulspor maçı büyük önem taşıyor. Ligin iddialı kadrolarından birisini kuran MKE Ankaragücü'nün nasıl bir mücadele ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER