MKE Ankaragücü IKON Menkul'den Bandırma Bordo Basketbol karşısında net galibiyet!

Türkiye Basketbol Ligi’nde MKE Ankaragücü IKON Menkul bugün Shipeedy Lojistik Bandırma Bordo Basketbol’u konuk etti.

MKE Ankaragücü IKON Menkul'den Bandırma Bordo Basketbol karşısında net galibiyet!

Türkiye Basketbol Ligi’nde Başkent’i temsil eden MKE Ankaragücü İkon Menkul bugün Ankara’da oynan maçta Shipeedy Lojistik Bandırma Bordo Basketbol ile karşı karşıya geldi. Son maçlarda çok iyi performans ortaya koyan MKE Ankaragücü IKON Menkul bu performansını devam ettirerek rakibini 91-78 ile geçmeyi başardı.

BAŞKENT EKİBİ MAÇ BOYUNCA ÜSTÜN TARAFTI

Karşılaşma boyunca üstün olan taraf MKE Ankaragücü IKON Menkul olurken sarı lacivertliler 1. çeyrekte 23-18’lik üstünlüğü sağladılar. 2. çeyrekte ise MKE Ankaragücü IKON Menkul - Shipeedy Lojistik Bandırma Bordo Basketbol maçında 23-23’lük eşitlik oldu ve devreye 46-41’lik Ankara temsilcisinin üstünlüğü ile girildi.

3. çeyrekte savunmada kalmayı tercih eden MKE Ankaragücü IKON Menkul bu sayede maçı tutmayı başardı. Bu çeyreğin sonunda ise skor 66-63 MKE Ankaragücü IKON Menkul’ün üstünlüğü ile sona erdi. Son çeyrekte ise MKE Ankaragücü IKON Menkul maça ağırlığını tam olarak koydu ve bu çeyrekte 10 sayı fark yapmayı başardı. Maç böylece 91-78 MKE Ankaragücü IKON Menkul üstünlüğü ile sona erdi.

HEDEFE ADIM ADIM YÜRÜYÜŞ

MKE Ankaragücü IKON Menkul bu sonuç ile zirve mücadelesini sürdürmüş oldu. Son maçlarda bileği bükülmeyen Başkent ekibi maç fazlası ise ligde 2. sıraya yükseldi. Başkent ekibi bir üst li,ge yükselme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Her geçen maç daha iyi bir performans yakalayan MKE Ankaragücü IKON Menkul ligin en dikkat çeken takımı olmayı şimdiden başardı. Bu sezon Ankara temsilcisinin heyecan vermeye devam edeceği tahmin ediliyor.

SONRAKİ HABER