MKE Ankaragücü Ikon Menkul yeni sezona hazır

Ankaragücü'nün Basketbol şubesi MKE Ankaragücü Ikon Menkul yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Sezonu Çağdaş Bodrumspor ile açacak olan Sarı lacivertlilerin Başantrenörü Halil Üner yollarına kayıpsız ilerlemek istediklerini söyledi.

MKE Ankaragücü Ikon Menkul yeni sezona hazır

Ankara'nın basketboldaki en önemli temsilcilerinden MKE Ankaragücü Ikon Menkul yoğun geçen sezon öncesi hazırlıklarının ardından gözünü ligdeki ilk maçına çevirdi. 16 Eylül'de deplasmanda Bodrumspor maçı ile sezona merhaba diyecek başkent ekibi geçen sezon gerçekleştiremediği üst lige çıkma hedefine bu sezon ulaşmak istiyor.

Geçen sezon geriden gelip üst lige çıkma şansını averaj ile kaybettiklerini söyleyen MKE Ankaragücü Ikon Menkul Başantrenörü Halil Üner "Bu sene çok daha iyi bir kadro kurarak ve tamamiyle konsantre olarak bu sene yüzde yüz lige çıkmak arzusundayız" dedi.

"ÇOK TECRÜBELİ BİR KADROYA SAHİBİZ"

Mağlup olmadan üst lige çıkmayı arzu ettiklerini ifade eden Başantrenör Üner " Her maç final gibi. Sonuçta yol kazası olabilir ama olmasın diye uğraşacağız. Çok tecrübeli bir kadroya sahibiz" dedi. MKE Ankaragücü Başantrenörü Halil Üner sözlerini tüm basketbol severlere, takımlara ve görevlilere başarı dileyerek noktaladı.

MKE Ankaragücü Ikon Menkul geçen sezon Türkiye Sigorta TBL'de 49 puan toplamış ve ilk 9'a girme hedefinden averaj ile geri kalmıştı. Bu sezon Basketbol Süper Ligine çıkma yolunda çalışmalarını sürdüren başkent ekibi iç saha maçlarını TOBB ETÜ Spor salonunda oynayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER