MKE Ankaragücü IKON Menkul ligin en skorer basketbol takımı oldu

MKE Ankaragücü IKON Menkul bu sezon Türkiye Basketbol Liginde yoluna emin adımlarla devam ediyor. Başkent temsilcisi son maçını da kazanarak ligde üst üste 3. galibiyetini kazandı.

MKE Ankaragücü IKON Menkul ligin en skorer basketbol takımı oldu

Geçen sezon çıkamadığı Basketbol Süper Ligine bu sezon yükselme yolunda mücadelesine devam eden MKE Ankaragücü IKON Menkul ligde 6 maçta aldığı 4 galibiyetle 4. sırada bulunuyor.

EN ÇOK SAYI ATAN TAKIM OLDULAR

Üst üste aldığı galibiyetler ile iyi bir ivme kazanan MKE Ankaragücü IKON Menkul son olarak Finalspor'u deplasmanda 77-83'lük skorla yenmeyi başarmıştı. Bu sonuçla puanını 10 yapan MKE Ankaragücü IKON Menkul 11 puanlı lider Esenler Erokspor'un 1 puan gerisinde bulunuyor.

MKE Ankaragücü IKON Menkul ligin en skorer basketbol takımı oldu

MKE Ankaragücü IKON Menkul 6. haftası tamamlanan Türkiye Sigorta TBL'de önemli bir istatistiğe sahip oldu. Sarı lacivertliler 6 maçta toplam 517 sayıyla ligin en fazla sayı üreten takımı olmayı başardı. 40 averajı ile ligde bir çok takımın önünde yer alan MKE Ankaragücü iyi performansını sürdürmek ve zirveye oturmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

HEDEF GALİBİYET SERİSİNİ 4 MAÇA ÇIKARMAK

Başkent temsilcisi ligde bir sonraki maçını Bordo RS ile 19 Ekim'de oynanacak. Cumartesi saat 16:15'te başlayacak mücadele Türkiye Basketbol Federasyonu Youtube kanalından yayınlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER