MKE Ankaragücü IKON Menkul konuk ettiği Konya Büyükşehir Belediyesi'ni mağlup etti

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden MKE Ankaragücü IKON Menkul bugün sahasında Konya Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayarak maçtan galibiyet ile ayrıldı.

MKE Ankaragücü IKON Menkul konuk ettiği Konya Büyükşehir Belediyesi'ni mağlup etti

Türkiye Basketbol Ligi’nde 5. hafta karşılaşmaları oynanıyor. Bugün bu karşılaşmalar kapsamında MKE Ankaragücü IKON Menkul Ankara’da Konya Büyükşehir Belediyesi’ni konuk etti. Ligin iyi takımlarından olan Konya Büyükşehir Belediyesi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Ankara ekibi karşılaşmayı galibiyet ile tamamlamayı başardı.

MAÇ BOYU ÜSTÜN TARAF BAŞKENT EKİBİYDİ

TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan MKE Ankaragücü IKON Menkul 1. çeyrekte rakibine üstünlüğünü kabul ettirerek skoru 20-7 yaptı. 2. çeyrekte Konya Büyükşehir Belediyesi maça ortak olmak için ağırlığını koydu. Ancak ev sahibi ekibin bu çeyrek sonunda 39-36 üstünlüğü vardı. 3. çeyrekte dengeli bir skor oluşurken bu çeyrek sonunda da skor 71-62 oldu. Son çeyrekte de MKE Ankaragücü IKON Menkul üstün olan taraftı ve karşılaşma 97-83 sona erdi.

LİGDE 4. SIRAYA YÜKSELDİ!

MKE Ankaragücü IKON Menkul bu sezon oldukça yüksek hedefler belirlemiş ve buna göre transferlere imza atmıştı. Bunun karşılığını Başkent ekibi almaya başladı. Son rakibi Konya Büyükşehir Belediyesi’ni geçen MKE Ankaragücü IKON Menkul lig sıralamasında 4. sıraya yükseldi. Zirveye doğru ilerleyen Başkent ekibinde bu sezonun oldukça heyecanlı geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

MKE Ankaragücü IKON Menkul 6. hafta karşılaşmasında Finalspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maç Bursa’da Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak. 13 Ekim Pazar günü oynanacak olan maç saat 16:30’da başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER