MKE Ankaragücü IKON Menkul kombineleri satışa sunuldu

MKE Ankaragücü'nün Basketbol takımının 2024-2025 sezonu kombineleri taraftarların erişimine açıldı. Sezonluk kombine satın alan vatandaşlara bazı hediyelerinde verileceği öğrenildi.

MKE Ankaragücü IKON Menkul kombineleri satışa sunuldu

Ankara'nın futboldaki temsilcilerinden olsn MKE Ankaragücü IKON Menkul geçen sezon kılpayı kaçırdığı Süper Lige çıkma biletini bu sezon cebine koymak istiyor. Ligin ilk maçında Çağdaş Bodrum'a karşı maçta üstünlüğünü koruyamayıp yenilen MKE Ankaragücü IKON Menkul bu akşam evinde taraftarlarının önünde ilk maçına çıkacak.

Kapaklıspor ile TOBB ETÜ Spor Salonunda karşılaşacak MKE Ankaragücü IKON Menkul'de taraftarların sezon boyunca maçları izlemesi için kombine satışlarının başladığı öğrenildi. 2024-2025 sezonunda takımını yalnız bırakmak istemeyen basketbol severler kombine aldıkları takdirde bazı jestlerle karşılaşacak.

BAZI KOMBİNE TÜRLERİNİ ALANLARA HEDİYE VAR

MKE Ankaragücü IKON Menkul Saha İçi kombinesi alanlar diledikleri sporcu ile fotoğraf çektirebilecek ve imzalı forma alacaklar. Tribün kombinesi alan Ankaragücü taraftarlarına ise Spor Kulübüne ait tişört hediye edilecek.

MKE Ankaragücü IKON Menkul'un bu sezon nasıl bir performans sergileyeceği taraftarları tarafından merakla bekleniyor. Lige yenilgi ile başlayan MKE Ankaragücü IKON Menkul sonraki maçlarda bu durumu tekrar yaşamamak ve puanlar toplayıp üst lig bileti almak istiyor.

Tekirdağ temsilcisi Kapaklıspor ile oynanacak maç bu aksam saat 18:30'da başlayacak. Mücadele Türkiye Basketbol Federasyonu Youtube kanalından takip edilebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER