MKE Ankaragücü IKON Menkul, Finalspor maçı için Bursa yolcusu

Üst üste aldığı galibiyetler ile taraftarının yüzünü güldüren MKE Ankaragücü IKON Menkul Basketbol takımı Türkiye Basketbol Ligi 6. Hafta maç programı kapsamında Bursa'da Finalspor takımının konuğu olacak.

MKE Ankaragücü IKON Menkul, Finalspor maçı için Bursa yolcusu

Evinde oynadığı son 2 maçı galibiyetle kapatmayı başaran MKE Ankaragücü IKON Menkul, 6. hafta maç programı kapsamında deplasman maçı için Bursa'ya konuk olacak. Son olarak evinde Konya Büyükşehir takımını konuk eden MKE Ankaragücü IKON Menkul, maçı rahat kazanmış elde ettiği bu galibiyetle beraber 4. sıraya çıkmayı başarmıştı.

MKE ANKARAGÜCÜ IKON MENKUL BURSA DEPLASMANINDA!

Üst üste aldığı galibiyetler sayesinde 4. sıraya yükselen ve şampiyonluk iddiasını sürdüren MKE Ankaragücü IKON Menkul, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 6. Hafta maç programı kapsamında bu sefer deplasman yolculuğu yapacak. Finalspor ekibine konuk olacak MKE Ankaragücü basketbol ekibi 13 Ekim 2024 Pazar günü Pazar günü oynanacak olan maçta Bursa'da parkeye çıkacak.

MKE Ankaragücü IKON Menkul, Finalspor maçı için Bursa yolcusu

13 Ekim 2024 Pazar günü maç saat 16:30 itibariyle başlayacak. Galibiyet kazanmak için sahaya çıkacak sarı lacivertli ekibin maçı Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde yapılacak. Sıralamada daha üst seviyelere çıkmak isteyen MKE Ankaragücü IKON Menkul takımı Koç Halil Üner yönetiminde sahaya yine mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER