MKE Ankaragücü İkon Menkul farklı kazandı!

Türkiye Basketbol Ligi’nde mesaisine devam eden MKE Ankaragücü İkon Menkul bugün konuk ettiği Kapaklı Spor’u rahat geçti.

MKE Ankaragücü İkon Menkul farklı kazandı!

Türkiye Basketbol Ligi’nde Ankara’yı temsil eden MKE Ankaragücü İkon Menkul lig mücadelesinde bugün Kapaklı Spor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk saniyesinden son saniyesine kadar rakibine üstünlük kurmayı başaran Başkent takımı maçtan kazanarak ayrılan taraf oldu. Mücadele 95-79 MKE Ankaragücü İkon Menkul üstünlüğü ile sona erdi.

AÇIK ARA ÜSTÜNLÜK KURULDU

MKE Ankaragücü İkon Menkul rakibi kapaklı Spor üzerinde çok net bir üstünlük kurabilmeyi başardı. Maçın 1. çeyreğinde üstün oyununu sergileyen Başkent ekibi bu bölümü 24-17 üstünlükle kapattı. MKE Ankaragücü İkon Menkul’ün üstünlüğü 2. çeyrekte de sürdü ve skor bu bölümün sonunda 45-34 oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 3. çeyrekte de MKE Ankaragücü İkon Menkul’ün üstünlüğü maça hakim oldu. Bu bölümün sonunda ise skor 76-56’ye yükselerek aradaki fark 20’ye yükseldi. Maçın son çeyreğinde ise daha rahat bir oyun sergileyen MKE Ankaragücü İkon Menkul elde ettiği skor avantajını kullanmayı bildi. Son çeyrekte Kapaklı Spor 23-19 üstünlük kursa da bu onları maça ortak etmedi. Mücadele MKE Ankaragücü İkon Menkul’ün 95-79 üstünlüğü ile sona erdi.

MKE Ankaragücü İkon Menkul’ün Kapaklı Spor karşısında elde etmiş olduğu galibiyet yüzleri güldürdü. Başkent ekibi haklı bir sevinç yaşarken şimdi tüm hedef bir sonraki hafta oynanacak olan karşılaşmaya dönmüş durumda.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER