MKE Ankaragücü IKON Menkul evinde Konya BBSK ile karşılaşacak

Ankaragücü'ünün basketboldaki temsilcisi Türkiye Basketbol Liginde yoluna devam ediyor. Son maçında Haremspor'u mağlup eden MKE Ankaragücü yeni bir galibiyet serisi başlatma peşinde.

MKE Ankaragücü IKON Menkul evinde Konya BBSK ile karşılaşacak

Sezonu mutlu sonla tamamlamak ve Basketbol Süper Ligine yükselmek hedefi doğrultusunda hareket eden MKE Ankaragücü IKON Menkul şu ana kadar ligde 4 maçta 2 galibiyet 2 mağlubiyet elde etti.

Ligin 5. haftasında bu akşam Konya BBSK ile karşı karşıya gelecek MKE Ankaragücü IKON Menkul üst üste 2. defa taraftarlarının üstünde kazanmak istiyor. Ligdeki 2 galibiyetini de ev sahibi olduğu maçlarda alan Başkent ekibi bu performansını sürdürmeyi hedefliyor.

ANKARA'DA GALİBİYET SERİSİ BAŞLATMA HEDEFİ

18 Takımlı Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Liginde topladığı 6 puanla 13. sırada bulunan MKE Ankaragücü IKON Menkul alacağı galibiyetlerle üst sıralara yükselmek istiyor.

Ankaragücü'nün rakibi Konya BBSK ise bu sezon sadece 1 kez yenildi. 4 maçın 3'ünü kazanan Konya ekibi ligin ilk maçını kaybettikten sonra hiç yenilmedi. Üst üste 3 maç kazanan Konya BBSK 4. defa kazanmak için Ankara deplasmanında mücadele verecek.

MKE Ankaragücü IKON Menkul - Konya BBSK maçı bu akşam TOBB ETÜ Spor Salonunda oynanacak. Saat 18:30'da başlayacak mücadele Türkiye Basketbol Federasyonu Resmi Youtube Kanalı üzerinden takip edilebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER