MKE Ankaragücü IKON Menkul, evinde Harem Spor ile karşılaşacak

Geçen hafta Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen MKE Ankaragücü IKON Menkul rakibine 98-92 boyun eğmişti. Başkentin basketboldaki temsilcisi bu hafta Harem'i mağlup 2 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

MKE Ankaragücü IKON Menkul, evinde Harem Spor ile karşılaşacak

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Liginde heyecan 4. hafta mücadeleleri ile devam ediyor. Basketbol Süper Ligine çıkmak için takımların kıran kırana maçlar oynadığı ligde Ankaragücü IKON Menkul sıradaki rakibi ile yapacağı mücadelenin hazırlıklarına devam ediyor.

3 haftası geride bırakılan ligde MKE Ankaragücü IKON Menkul 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 10. sırada yer alıyor. Geçen sezon kıyısından döndüğü Süper Lige bu sezon ulaşmak isteyen sarı lacivertliler ligde bu hafta Harem Spor ile karşılaşacak. 18 takımlı ligde 16 sırada bulunan Harem Spor karşısında alınacak 2 puan MKE Ankaragücü'ne büyük bir avantaj oynayacak.

ANKARAGÜCÜ EVİNDE KAZANMAYI SERİ HALİNE GETİRMEK İSTİYOR

MKE Ankaragücü IKON Menkul bu sezon evindeki ilk maçında Kapaklı'yı 95-79 yenmişti. Sezonun ikinci iç saha maçında aynı başarıyı tekrarlamak isteyen Koç Halil Üner'in öğrencileri maç için hazırlıklarını sürdürüyor.

MKE Ankaragücü - Harem Spor mücadelesi 6 Ekim Pazar günü oynanacak. Saat 16:00'da TOBB ETÜ Spor Salonunda başlayacak mücadele Türkiye Basketbol Federasyonu Youtube kanalından ücretsiz olarak takip edilebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER