MKE Ankaragücü IKON Menkul emin adımlarla zirveye koşuyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde MKE Ankaragücü IKON Menkul bugün deplasmanda Finalspor ile karşı karşıya gelirken maçtan galibiyet ile ayrılan taraf Başkent ekibi oldu.

MKE Ankaragücü IKON Menkul emin adımlarla zirveye koşuyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde 6. hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü IKON Menkul deplasmanda Finalspor ile karşı karşıya geldi. Hafta içinde Konya Büyükşehir Belediyesi’ni mağlup ederek moral bulan Başkent ekibi bu karşılaşmaya da kazanmak için çıktı. Hücumda oldukça başarılı bir performans ortaya koyan MKE Ankaragücü IKON Menkul karşılaşma boyunca da savunmada da dikkatli kalarak maçı kazanmayı bildi.

SARI LACİVERTLİLER OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPMADILAR

Karşılaşmanın 1. çeyreği kıran kırana bir mücadele ile başladı. Her iki takım da maça asılırken bu çeyrekte ev sahibi takım 21-18’lik üstünlük yakaladı. 2. çeyrekte ise MKE Ankaragücü IKON Menkul maça ağırlığını koydu ve bu çeyreğin sonunda maçı 40-42’ye getirmeyi başardı. MKE Ankaragücü IKON Menkul 3. çeyrekte de maçtan kopmadı ve bu çeyreğin sonunda 61-59 Başkent ekibinin lehine skor yakalandı. Maçın son çeyreği de heyecan fırtınası eşliğinde geçti ve MKE Ankaragücü IKON Menkul deplasmanda rakibini 83-77 ile geçmeyi başardı.

LİGİN İLK SIRALARINA TUTUNDU

MKE Ankaragücü IKON Menkul’ün kazanmış olduğu Finalspor maçınınj lig sıralaması açısından büyük bir önemi bulunuyor. Artık Başkent ekibi zirvedeki takımlar arasında yer alıyor. 3. sıraya yükselen MKE Ankaragücü IKON Menkul’ün zirve ile sadece 1 puanlık farkı kaldı. Bu sezon bir üst lige yükselme hedefine emin adımlarla ilerleyen MKE Ankaragücü IKON Menkul’de takım tempo tuttukça seyir zevki yüksek maçlar oynanıyor ve kazandıkça da moraller yükseliyor.

TARAFTAR DESTEĞİNİ HAK EDİYOR

Türkiye Basketbol Ligi 7. hafta karşılaşmasında 19 Ekim’de MKE Ankaragücü IKON Menkul Ankara’da Bandırma Bordo Basketbol’u konuk edecek. Bu karşılaşmada Başkent ekibinin taraftarlarına büyük iş düşecek. Kazandıkça morallenen takımın taraftar desteğine ihtiyacı bulunuyor. Bu destek verildiğinde MKE Ankaragücü IKON Menkul her açıdan ligin en güçlü takımı haline gelebilecek.

SONRAKİ HABER