MKE Ankaragücü IKON Menkul deplasmanda Trabzonspor'a 98-92 mağlup oldu

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 3. Hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü IKON Menkul Trabzonspor'a konuk oldu. Zevkli ve bol sayılı geçen maçta ev sahibi gülen taraf olmayı başardı.

MKE Ankaragücü IKON Menkul Trabzonspor'a 98-92 mağlup oldu

Basketbolda Süper Lige yükselme hedefi ile başlayan MKE Ankaragücü IKON Menkul sezonun ilk 2 maçında 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet almıştı. Kapaklı galibiyetinin ardından Trabzonspor'dan da 2 puanı almak isteyen Başkent temsilcisi bir çok defa git gelin yaşandığı mücadelede mutlu sona ulaşamadı.

İlk devreyi 31-22 ev sahibi kazanırken, MKE Ankaragücü IKON Menkul 2. devrede skoru 1-1 yaptı. 3. devrede gülen taraf bir kez daha konuk takım oldu. Son devreyi 29-22 kazanan Trabzonspor maçta da 98-92'lik bir skor üstünlüğü ile galibiyete ulaştı.

3 MAÇTA 4 PUAN

Trabzon Hayri Gür Spor Salonunda oynanan ve bir çok defa git gel yaşanan mücadelede kaybeden MKE Ankaragücü IKON Menkul sezonun 2. yenilgisini almış oldu. 1 galibiyet ve 2 yenilgi ile 4 puana ulaşan sarı lacivertliler 18 takımlı ligin 13. sırasına yerleşti.

Geçen sezon averajla üst lige çıkma biletini kaçıran MKE Ankaragücü IKON Menkul bir sonraki maçını Harem Spor ile evinde oynayacak. Başkent ekibinin galibiyet hedefiyle parkeye çıkacağı mücadele 6 Ekim Pazar saat 16:00'da başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER