MKE Ankaragücü IKON Menkul, Çağdaş Bodrum'a deplasmanda 65-64 mağlup oldu

Ankaragücü'nün Basketbol şubesi yeni sezona merhaba dedi. Sezona Türkiye Sigorta Türkiye Sigorta Basketbol Liginde merhaba diyen MKE Ankaragücü ilk maçından yenilgi ile ayrıldı.

MKE Ankaragücü IKON Menkul, Çağdaş Bodrum'a deplasmanda 65-64 mağlup oldu

Bu sezon hedefini Basketbol Süper Ligine çıkma olarak belirleyen MKE Ankaragücü IKON Menkul sezon öncesi çok sayıda ismi renklerine bağlamıştı. Başantrenör Halil Üner ile geçen sezon elde edemediği üst lige çıkma başarısını bu sezon yakalamak isteyen MKE Ankaragücü ilk maçında beklentiyi karşılayamadı.

FARKI KORUYAMAMANIN BEDELİ YENİLGİ OLDU

Çağdaş Bodrumspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen MKE Ankaragücü Ikon Menkul büyük mücadeleye sahne olan maçta 65-64'lük skorla yenilen isim oldu. Maçta bir ara 15 sayı kadar öne geçen MKE Ankaragücü Ikon Menkul bu üstünlüğünü koruyamadı ve ev sahibi ekip 2 puanı hanesine yazdırdı.

Ankara ekibi maç sonunda attığı farkı koruyamamaktan dolayı büyük bir üzüntü yaşadı. 1 puanla Başkente dönecek MKE Ankaragücü Ikon Menkul ilk maçta yapamadığını ikinci maçta yapmaya çalışacak.

SEZONUN EVDEKİ İLK MAÇI

MKE Ankaragücü Ikon Menkul Türkiye Sigorta Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 2. hafta mücadelesinde 21 Eylül 2024 günü Kapaklı ile evinde karşılaşacak. Bu sezon ilk defa taraftarlarının önünde oynayacak sarı lacivertliler mutlak galibiyet hedefiyle sahada yer alacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER