MKE Ankaragücü ikinci milli araya kayıpsız girmeyi hedefliyor

Eylül ayında yaklaşık iki haftayı kapsayan bir milli ara dönemi yaşanmıştı. UEFA Uluslar Liginde ilk iki maçını oynayan ülkeler Ekim ayında 3. ve 4. maçlarını oynayacaklar. Bu nedenle liglere bir kez daha ara verilecek.

MKE Ankaragücü ikinci milli araya kayıpsız girmeyi hedefliyor

Son yıllarda giderek yoğunlaşan maç takvimi bir kesim tarafından sevinçle karşılanırken, bir kesim tarafından ise doğru bir hamle olarak değerlendirilmiyor. Peş peşe turnuvalar ve maçlar ile ilgili yeni bir karar alınıp alınmayacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Geçtiğimiz ay UEFA Uluslar Liginin ilk maçları oynanmıştı. Bu nedenle Avrupa 1. ve 2. ligler gibi üst düzey organizasyonlarda ara verilmişti. Üzerinden bir aylık bir dönem geçmesinin ardından Ekim ayında bir kez daha ligler duracak.

HEDEF 2 MAÇTA 6 PUAN

Verilen ilk milli ara öncesinde istediği sonucu alamayan MKE Ankaragücü bir sonraki milli araya 2'de 2 yaparak girmenin hesaplarını yapıyor. Başkent ekibi önündeki iki maç olan Bandırmaspor ile Adanaspor maçını kazanarak puan tablosunda daha yukarılarda yer almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Son maçını kazanan MKE Ankaragücü yarın deplasmanda Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde 6'de 3 yapan sarı lacivertlilerde, taraftar ve camia daha fazla yenilgi sonucu ile karşı karşıya kalmak istemiyor. Oyuncularda bu doğrultuda Teknik Direktör Kenan Koçak yönetiminde hazırlıklarına devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER