MKE Ankaragücü için Süper Lig'in ikinci yarısında işler iyi gitmiyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ligin ikinci yarısında şu ana kadar oynadığı 11 maçta yalnızca 2 kez sahadan galibiyet ile ayrıldı ve küme düşme hattına oldukça yaklaştı.

MKE Ankaragücü için Süper Lig'in ikinci yarısında işler iyi gitmiyor

Başkent Ankara'yı Trendyol Süper Lig'de temsil eden MKE Ankaragücü, son dönemde aldığı kötü sonuçlar ile düşme hattına oldukça yaklaşmış durumda. Ankara ekibi Trendyol Süper Lig'in ikinci yarısında şu ana kadar oynadığı 11 maçta yalnızca 2 kez sahadan galibiyet sevinci ile ayrıldı.

SÜPER LİG'İN İKİNCİ YARISINDA İŞLER HİÇ İYİ GİTMİYOR!

Sarı lacivertliler her iki galibiyeti evinde alırken 20. haftada Kasımpaşa'yı 3-1, 22. haftada ise Vavacars Fatih Karamgümrük'ü 2-0 mağlup etmeyi başardı.

MKE Ankaragücü, Corndon Alanyaspor, Yukatel Adana Demirspor, EMS Yapı Sivasspor ve İstanbulspor ile berabere kaldı. Sarı - lacivertliler Fenerbahçe, Tümosan Konyaspor, Galatasaray, Mondihome Kayserispor ve Yılport Samsunspor'a ise mağlup oldu.

İKİNCİ YARIDAKİ 11 MAÇTA 0.90 PUAN ORTALAMASI TUTTURDU

Ankara ekibi ikinci yarıda oynadığı 11 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 10 puan topladı. Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki takım bu periyotta ise 0.90 puan ortalaması tutturdu.

GELECEK HAFTA RAKİP ÇIKIŞTAKİ BAŞAKŞEHİR

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Rams Başakşehir ile karşılaşacak ve zorlu rakibi karşısında kazanarak 7 maçlık galibiyet özlemine son vermek isteyecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER