MKE Ankaragücü hazırlık maçında Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı

Kayseri'de yeni sezona hazırlıklarını sürdüren MKE Ankaragücü kamptaki 2. hazırlık maçına çıktı. Bir öncekim maçta Kayserispor'u yenen Başkent temsilcisi bu maçta beraberliğe razı oldu.

MKE Ankaragücü hazırlık maçında Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı

Bir kez daha TFF 1. Ligde karşılaşacak olan MKE Ankaragücü sezon bitiminden sonra yoğun bir dönem geçirmişti. Seçim süreci yaşayan ve sezon başlamadan Emre Belözoğlu'nun üstüne 2. Teknik Direktörünü getiren Ankara temsilcisi sezona Cihat Arslan yönetiminde başlamayı hedefliyor.

SÜPER LİG TAKIMLARI İLE PROVALAR YAPILIYOR

Transfer ve taraftar beklentisi konusunda akıllarda soru işareti oluşturan MKE Ankaragücü Kayseri'de oynadığı hazırlık karşılaşmalarında ise iyi sayılabilecek skorlar alıyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Mondihome Kayserispor ile karşılaşıp sahadan 3-1'lik skorla ayrılan MKE Ankaragücü ikinci hazırlık maçında Yılport Samsunspor ile karşılaştı.

İSTİKAMET ANKARA

İkinci hazırlık maçında da mücadeleci bir oyun ortaya koyan MKE Ankaragücü sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Televizyondan yayınlanmayan maçta Başkent temsilcisinin tek golü Renaldo Cephas'dan geldi.

Bu maç ile birlikte MKE Ankaragücü Kayseri çalışmalarını sonlandırmış oldu. Hazırlıkların ardından Ankara'ya dönecek MKE Ankaragücü, 2 Ağustos'ta Gençlerbirliği ile Eryaman Stadyumunda TSYD Kupası için mücadele verecek.

Ankara'nın iki köklü kulübü arasında oynanacak maça ilginin yüksek olması bekleniyor. Her iki ekipte sezonu üst sıralarda tamamlamak için mücadelesini sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER