MKE Ankaragücü hazırlık maçında Tümosan Konyaspor’a 3-1 yenildi

MKE Ankaragücü bugün Tümosan Konyaspor ile hazırlık karşılaşmasına çıktı. Saat 17.00’de başlayan karşılaşma 3-1 bitti.

MKE Ankaragücü hazırlık maçında Tümosan Konyaspor’a 3-1 yenildi

Milli aranın verildiği bu haftada MKE Ankaragürücü Tümosan Konyaspor ile hazırlık karşılaşması oynadı. Konyaspor Kayacık Tesisleri’nde oynan karşılaşmada MKE Ankaragücü 3-1 yenildi.

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ

Konya Kayacık Tesisleri’nde oynana karşılaşmanın ilk yarısında skor 3-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmasının ilk yarısının son dakikalarına kadar karşılaşma 1-1 devam ediyordu. Karşılaşmada Bahadır, İsmail, Mert, Dıogo, Abdurrahim, Ali Kaa, Efkan, Osman, Renaldo, Dorın ve Bajıc forma giydi.

İKİNCİ YARI GOLSÜZ TAMAMLANDI

İkinci yarıda iki takımda herhangi bir gol kaydedemedi. Süper Lig’e dönmek için milli ara fırsatını iyi değerlendirmek isteyen Başkent ekibi ara tamamlandıktan sonra puan kaybetmek istemiyor.

BİR SONRAKİ KARŞILAŞMA KARAGÜMRÜK

Şu anda milli ara verildiği için MKE Ankaragücü’nün bir sonraki karşılaşması Karagümrük ile olacak. 15 Eylül Pazar saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmada Başkent takımı Karagümrük’e konuk olacak. Öte yandan MKE Ankaragücü’nün milli ara tamamlanmadan bir hazırlık maçına daha çıkması bekleniyor.

6 PUANI HANESİNE YAZDIRDI

Öte yandan MKE Ankaragücü 1. Lig’te 4 maçta toplam 6 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Sezon sonunda küme düşen Başkent takımı yeni sezonda kendini kanıtlayıp yeniden Süper Lig’e çıkmak istiyor.

SONRAKİ HABER