MKE Ankaragücü hazırlık maçında Kayserispor'u 3-1 mağlup etti

Geçen sezonu beklenmedik bir şekilde düşme hattı içinde tamamlayan MKE Ankaragücü taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Bu sezon yeniden üst lige yükselmenin hesaplarını yapan Ankara temsilcisi önemli bir prova gerçekleştirdi.

MKE Ankaragücü hazırlık maçında Kayserispor'u 3-1 mağlup etti

Yeni sezonda bir çok oyuncusu ile devam eden ve sezona Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde hazırlanan MKE Ankaragücü çalışmalarını Kayseri'de devam ettiriyor.

SEZONUN İLK HAZIRLIK MAÇI

Bu kapsamda yakın bir zamanda başlayacak olan sezon öncesi kamp yaptığı şehrin takımı olan Mondihome Kayserispor ile bir hazırlık maçı yaptı. Burak Yılmaz'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Kayseri ekibine karşı iyi bir oyun ortaya koyan MKE Ankaragücü sahadan 3 gollü bir galibiyet aldı. Mondihome Kayserispor ise yediği 3 gole karşı 1 gol ile cevap verebildi.

MKE Ankaragücü'ne galibiyeti getiren golleri Riccardo Saponara, Ali Kaan Güneren ve Renaldo Cephas attı.

BAŞKENT EKİBİNİ ÖNEMLİ PROVALAR BEKLİYOR

Başkent temsilcisi bu sonucun ardından önümüzdeki günlerde Yılport Samsunspor ile de bir hazırlık maçı oynayacak. Ankaragücü 2 Ağustos'ta Gençlerbirliği ile TSYD Kupası finalinde karşı karşıya gelecek.

MKE Ankaragücü bir yandan hazırlıklarını sürdürürken taraftarlarda takıma yeni katılacak isimlerin kim olacağını merakla bekliyor. Şu ana kadar 11 futbolcu ile yollarını ayıran MKE Ankaragücü'nün transfer tahtasını kaldırdığı an sözleşmeye imza attıracağı isimler bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER