MKE Ankaragücü gözünü Azerbaycanlı Dadashov'a dikti

Düştüğü TFF 1. Lig'de bu sezonun şampiyonluğa aday kadrolarından birisine sahip olan Ankaragücü kadrosuna bir takviye daha yapmak istiyor. Sarı lacivertlilerin sıradaki hedefinin bir golcü olduğu öğrenildi.

MKE Ankaragücü gözünü Azerbaycanlı Dadashov'a dikti

Sezona Kayseri'de hazırlanan MKE Ankaragücü iki süper lig takımı olan Kayserispor ve Samsunspor ile oynadığı maçlarda 1 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı. Gençlerbirliği ile oynadığı TSYD maçını da farklı kazanan Ankaragücü kadrosunun kalitesini gözler önüne sermişti.

TRANSFERLER GEÇ GELDİ

Cihat Arslan'ın başında olduğu MKE Ankaragücü transferde uzun bir süre suskun kalmıştı. 2 Ağustos'ta transfer yasağını kaldırması ile beraber aynı gün içinde 6 transfer birden açıklayan MKE Ankaragücü'nün Renat Dadashov'u transfer etmek istediği öğrenildi.

Sports Digitale'de yer alan habere göre Başkent temsilcisi Dadashov'u renklerine bağlamak üzere. Geçen sezon'u Hatayspor'da bitiren Azerbaycanlı milli futbolcu 33 maçta 6 gol atma başarısı gösterdi.

GELİŞMELER TAKİP EDİLİYOR

Bonservisi İsviçre ligi ekiplerinden Grasshoppers'da olan Dadashov'un takımı ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ankaragücü'nün oyuncuyu kiralık mı yoksa tamamen mi kadrosuna katmak istediği konusu olası resmi imza ile birlikte belli olacak.

Bir alt lige düşmesine rağmen Süper Lig'deki ana kadrosundan çoğu futbolcuyu kadrosunda tutan MKE Ankaragücü'nün oynayacağı futbol taraftarları tarafından da merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER