MKE Ankaragücü galibiyetle başlamak için sahaya çıkıyor

Trendyol Süper Lig ve 1. Lig Cuma akşamı oynanan maçlar ile başladı. Cumartesi günü de devam eden mücadelelerin ardından gözler bu akşama çevrildi.

MKE Ankaragücü galibiyetle başlamak için sahaya çıkıyor

Futbol severlerin haftalardır beklediği 2024-2025 futbol sezonu 9 Ağustos akşamı oynanan mücadele ile start vermişti. Ankara'nın 3 takımla yer aldığı ligde kulüpler ilk maçlarından galibiyetle ayrılarak moral depolama isteklerini sürdürüyor.

Ankara Keçiörengücü ve Gençlerbirliği'nin ardından MKE Ankaragücü ligdeki ilk maçını oynamak için sahaya çıkacak. MKE Ankaragücü galibiyet alması halinde haftayı 3 puanla kapatan tek Ankara takımı olacak.

RAKİP ŞANLIURFASPOR

Başkent temsilcisi sezonu evinde oynayacağı Şanlıurfaspor maçı ile açacak. Güneydoğu Anadolu temsilcisi geçen sezon 15. sırada yer almış ve 1. Ligde kalmayı averaj ile garantilemişti. Bu sezon böyle bir durum yaşamak istemeyen Şanlurfaspor, Ankara'dan evine 3 puanla dönmek istiyor.

MKE Ankaragücü ise hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Son olarak Dadashov'u 2 yıllığına kadrosuna katan MKE Ankaragücü, son anda bir sürpriz olmazsa transfer sezonunu kapadığını duyurmuştu.

Ligin favorilerinden olan MKE Ankaragücü'nün alacağı sonuç merakla bekleniyor. Her takım olduğu gibi Ankaragücü'de lige güzel başlangıç yaparak taraftarlarını memnun ve mutlu etmek istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER