MKE Ankaragücü futbolcusu Mahmut Tekdemir futbolcuyken adı tesise verilen ilk isim oldu

Sezon başında MKE Ankaragücü'nde transfer olan Tekdemir 2 maça çıkmasının ardından yaşadığı sakatlıktan dolayı uzun süredir takımla bir maça çıkamadı. Sahalara geri dönmesi beklenen 36 yaşındaki isim eski takımı tarafından gururlandırıldı.

MKE Ankaragücü futbolcusu Mahmut Tekdemir'e büyük gurur

Kariyerinin tamamını Başakşehir FK'da geçiren ve bu yönüyle tam bir istikrar abidesi olan Mahmut Tekdemir 500 maçlık macerasının ardından takımdan ayrılmıştı. Yaz transfer döneminde MKE Ankaragücü'ne gelen ve tecrübesi ile takıma katkıda bulunması beklenen Mahmut Tekdemir haftalardır sakatlıklardan dolayı formasından uzak kaldı.

MAHMUT TEKDEMİR'E ESKİ KULÜBÜNDEN VEFA

Sahalara ne zaman geri döneceği belirsizliğini koruyan Mahmut Tekdemir ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. 17 sezon boyunca formasını giydiği Başakşehir, Mahmut Tekdemir'in adını Futbol Akademisi tesisine verdi.

Mahmut Tekdemir bu olayla birlikte aktif futbol kariyeri devam ederken adı bir tesise verilen ilk futbolcu oldu.

MAHMUT TEKDEMİR'İN ANKARAGÜCÜ KARNESİ

MKE Ankaragücü'nde yaz döneminde ismi ilk duyurulan isimlerden olan Mahmut Tekdemir, kendisini 1 yıllığına Başkent ekibinde bağlayan sözleşmeye imza atmıştı. Sezonun ilk 2 maçında 90 dakika forma giyen Tekdemir daha sonraki maçlarda sakatlığı nedeniyle kadroya dahil edilememişti.

Ligde kötü bir durumda bulunan MKE Ankaragücü'nde milli aranın ardından Mahmut Tekdemir'in sahalara dönüp dönmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER