MKE Ankaragücü futbolcuları Süper Lig'i istiyor

Ankaragücü geçen sezon kaliteli ve deneyimli isimlerden oluşan bir kadroya sahip olmasına rağmen ligden düşmesi bir çok kesimi şok etmişti. Sarı lacivertli takımın oyuncuları takımı yeniden Süper Lig'e taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ediyor.

Sadece Ankara'nın değil, ülke futbol tarihinin en köklü kulüplerinden olan Ankaragücü ligden düşmesi ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Bu olumsuz sonuca rağmen yönetim geçen sezonun kadrosunun büyük bir kısmını takımda tutmayı başarmış ve üstüne takviyeler yapmıştı.

YENİDEN SÜPER LİG'E ÇIKMA İSTEĞİ

Sezona da galibiyetle başlayıp iyi bir hava yakalayan MKE Ankaragücü'nün önemli oyuncularından kaptan Garry Rodrigues ve yeni transferler Renat Dadashov ile Osman Çelik kameralar karşısına geçerek düşüncelerini paylaştılar.

Fenerbahçe ve Galatasaray formaları da giyen Kaptan Rodrigues "Ankaragücü’nü hak ettiği yere çıkartmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, bunun sözünü verebilirim" diyerek taraftarlara seslendi.

Takıma bu sezon katılan futbolculardan Dadashov'da "Hedefimiz tekrar Süper Lig'e çıkmak bunun için ben ve takım arkadaşlarım mücadele edeceğiz" derken daha önce 1. Ligde 4 defa şampiyon olan Osman Çelik "Bu camianın layık olduğu yer zaten Süper Lig. İnşallah Ankaragücü'nü layık olduğu yere taşımak istiyoruz" dedi.

HEDEF ERZURUMSPOR MAÇI

Takım bir sonraki hafta karşılaşacağı Erzurumspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Takımın oyuncularının morallerinin yüksek olduğu gözlemlendi.

Kaynak: Haberankara.com