MKE Ankaragücü evinde Adanaspor'la golsüz berabere kaldı!

Trendyol 1. Ligin 8. haftasında MKE Ankaragücü sahasında Adanaspor'u ağırladı. Ligde zor günlerden geçen her iki takımın mücadelesi başladığı gibi bitti.

MKE Ankaragücü evinde Adanaspor'la golsüz berabere kaldı!

Lige en değerli takım olarak başlayan MKE Ankaragücü ligin favorileri arasında gösterilirken üst üste aldığı kötü sonuçlarla hayal kırıklığı yaşattı. Başkent ekibi milli ara öncesi oynadığı son maç olan Adanaspor maçında da istediği sonucu alamadı.

ADANASPOR İÇİN ÖNEMLİ "1 PUAN"

20 takımlı ligin 19. sırasında yer alan Adanaspor Teknik Direktörleri Sol Bamba'nın vefatı gibi sarsıcı bir olay yaşamıştı. Kötü günleri geride bırakmak ve yukarılara çıkmak isteyen Akdeniz temsilcisi ise Ankara'dan puan alarak dönmeyi başardı.

Her iki takımında maç boyu sık sık ataklar geliştirdiği mücadelede gol sesi çıkmadı. MKE Ankaragücü - Adanaspor maçı 0-0 sona erdi. Mücadelenin ardından başkent ekibinde büyük bir üzüntü yaşandı.

ANKARAGÜCÜ PUANINI 10'A YÜKSELTTİ

Teknik Direktör Kenan Koçak'la 3. maçına çıkan MKE Ankaragücü bu maçlarda 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik almış oldu. Puanını 10'a yükselten Başkent temsilcisi maç bitimi ile ligin 13. sırasında yer aldı.

Hafta kapsamında oynanacak maçlar ile daha da alt sıralara düşme ihtimali olan MKE Ankaragücü'nde ilerleyen dönemlerde nasıl bir tablo ortaya konacağı merak konusu oldu. Taraftarlarda duydukları üzüntüleri maç içinde yaptıkları protestolar ile dile getirdiler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER