MKE Ankaragücü Erzurumspor maçının biletleri satışa çıktı

Futbol maçları ilgiyle takip ediliyor. MKE Ankaragücü'nün Erzurumspor ile karşılaşacağı bildirilirken maç biletlerinin de satışa çıktığı ifade edildi. Maçın biletlerinin fiyatları da merak edildi.

MKE Ankaragücü Erzurumspor maçının biletleri satışa çıktı

Futbol karşılaşmalarına ilişkin merak edilenler taraftarlar tarafından büyük bir ilgiyle araştırılmaya devam ediyor. Taraftarlar tuttukları takımların maçlarına dair bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarını sürdürürken özellikle maç biletleri de merak ediliyor. Bu çerçevede MKE Ankaragücü'nden de açıklama geldi.

MKE Ankaragücü Spor Kulübü, Erzurumspor ile karşılaşacak. MKE Ankaragücü, Erzurumspor oynanacak maçın biletlerinin satışa çıktığını duyururken fiyatları da açıkladı. Söz konusu açıklamada MKE Ankaragücü'nün resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapıldı.

MKE ANKARAGÜCÜ VE ERZURUMSPOR MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

MKE Ankaragücü'nün sosyal medya medya platformu Instagram üzerinden yapılan açıklamada Ankaragücü - Erzurumspor maç biletlerinin satışa çıktığı ifade edildi. MKE Ankaragücü Spor Kulübü, resmi sosyal medya hesabı Instagram üzerinden Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında 17 Ağustos Cumartesi günü, saat 19.15’de Kazım Karabekir Stadyumu’nda Erzurumspor ile oynanacak maçın biletlerinin satışa çıktığını açıkladı. Ankaragücü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ''Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında 17 Ağustos Cumartesi günü, saat 19.15'de Kazım Karabekir Stadyumu’nda Erzurumspor ile oynayacağımız maçın biletleri satışa çıktı.'' ifadelerine yer verdi.

MKE Ankaragücü Erzurumspor maçının biletleri satışa çıktı

MKE Ankaragücü ile Erzurumspor maçının biletlerinin ise 130 TL olduğu ifade edildi.

SONRAKİ HABER