MKE Ankaragücü Erzincanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Anagold 24 Erzincanspor'u konuk edecek MKE Ankaragücü karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

MKE Ankaragücü Erzincanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Türkiye'nin Kupasında son 16 turunun heyecanın yaşanmasına artık kısa bir süre kaldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu maçları 6 Şubat Salı (Yarın) başlayacak. 6,7 ve 8 Şubat tarihlerinde nefes kesen maçların oynanacağı Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankara'nın sarı - laicvertli takımı MKE Ankaragücü yarın sahaya çıkacak.

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 6 Şubat Salı (Yarın) saat 17.30'da başlayacak.

ANKARAGÜCÜ'NDE HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Anagold 24 Erzincanspor ile eşleşen MKE Ankaragücü maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı. Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma, koordinasyon, 5'e 2 top kapma ve şut çalışması ile tamamlandı.

MKE Ankaragücü Erzincanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

MKE Ankaragücü, Anagold 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarını bugün Emre Belözoğlu yönetiminde yapacağı antrenman ile tamamlayacak.

ANKARAGÜCÜ'NÜN ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YOLCULUĞU

2022-23 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final oyanayan MKE Ankaragücü bu sezon da kupada iddalı bir şekilde ilerliyor. Türkiye Kupasına 3. turda başlayan Ankara ekibi TFF 3. Lig ekibi Malatya Arguvanspor'u 2-0 4. turda ise TFF 2. Lig ekibi İskenderunspor'u ve 5. turda Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'u 3-1'lik skorlarla geçti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER