MKE Ankaragücü Eryaman'da 4-2'lik skorla lideri devirdi!

Trendyol 1. Lig’in 10. haftanın en önemli karşılaşmasında MKE Ankaragücü sahasında ligin lideri Kocaelispor’u konuk etti.

MKE Ankaragücü Eryaman'da 4-2'lik skorla lideri devirdi!

Trendyol 1. Lig’de 10. hafta karşılaşmaları devam ediyor. Haftanın maçında Başkent ekibi MKE Ankaragücü sahasında ligin lideri Kocaelispor konuk etti. Eryaman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada maçı kazanmak isteyen iki ekip güçlerini ortaya koydular. Seyir zevki açısından yüksek bir performansın sergilendiği karşılaşma bol gollü olması açısından dikkat çekti.

ANKARAGÜCÜ İLK GOLÜ ATAN TARAFTI!

Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan MKE Ankaragücü oyuna ortak olduğunu henüz ilk dakikalarda gösterdi. Ev sahibi olma avantajını kullanan MKE Ankaragücü’nün beklediği gol dakika 14’te geldi. Dorin Rotariu’nun atmış olduğu muhteşem gol ile Başkent ekibi 1-0 öne geçmeyi başardı.

İLK YARI BAŞKENT EKİBİNİN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONUÇLANDI!

Konuk ekip Kocaelispor ise Dorin Rotariu’nun golüne cevap vermekte gecikmedi. Dakika 23’te Oğulcan Çağlayan’ın MKE Ankaragücü filelerine gönderdiği gol ile skorda eşitlik sağlandı. Ancak MKE Ankaragücü’nün maçı bırakmaya hiç niyeti yoktu. Kocaelispor’un golüne 5 dakika sonra yanıt verip 2. golü atan Başkent ekibi 28. dakikada Riad Bajic ile yeniden 2-1 üstünlüğü yakaladı. Bu skor aynı zamanda ilk yarı skoru oldu.

KOCAELİSPOR YENİDEN BERABERLİĞİ YAKALADI!

MKE Ankaragücü – Kocaelispor karşılaşmasının ikinci yarısında ekipler karşılaşmayı bırakmamak için yüksek bir performans ortaya koydular. Mücadele gücü yüksek olan bu yarıda Kocaelispor 56. dakikada Giorgi Beridze ile bulduğu golle skoru 2-2’ye taşıdı.

Dakikalar 75’i gösterdiğinde ise bu sefer MKE Ankaragücü’nde sahneye Renaldo Cephas çıkarak Başkent ekibinin 3. golünü atarak skoru ev sahibi lehine 3-2 yaptı. Mücadelede 88. dakikada Efkan Bekiroğlu attığı gol ile skoru 4-2’ye taşıdı. MKE Ankaragücü bu zorlu karşılaşmada sahadan 4-2’lik skorla ayrılmayı başararak 3 puanı alan taraf oldu.

Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Alagöz Holding Iğdır FK ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER