MKE Ankaragücü Ertaç Özbir'i renklerine bağladığını duyurdu!

MKE Ankaragücü son olarak Adana Demirspor forması giyen kaleci Ertaç Özbir'i transfer ettiğini açıkladı. Özbir'in 1,5+1 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

MKE Ankaragücü Ertaç Özbir'i renklerine bağladığını duyurdu!

Geçtiğimiz günlerde transfer yasağının kaldırılması ile taraftarlarının büyük bir sevinç yaşadığı Ankaragücü transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ERTAÇ ÖZBİR İLE RESMİ SÖZLEŞME İMZALANDI

Son olarak Riccardo Saponara'yı renklerine bağlayan Başkent ekibi transfer çalışmaları kapsamında önemli bir isimle daha anlaştı. Adana Demirspor forması giyen ve burada gösterdiği başarılı performans ile milli takıma çağrılan deneyimli eldiven Ertaç Özbir'in Ankaragücü'ne transfer olduğu açıklandı.

MKE Ankaragücü Ertaç Özbir'i renklerine bağladığını duyurdu!Konu ile ilgili Ankaragücü tarafından yapılan açıklamada Adana Demirspor ile devam eden tranfer görüşmelerinde anlaşma sağlandığı belirtilerek “Ertaç Özbir ile kulübümüz arasında 1,5+1 yıllık sözleşme imzalandı. İmza törenine Başkanımız İsmail Mert Fırat, Futbol Şube Sorumlumuz Yusuf Buğra Tanık, Genel Saymanımız Mehmet Şahin ve Sportif Direktörümüz Yılmaz Bal katıldı” denildi.

ANKARAGÜCÜ 1 PUANA RAZI OLDU

Ara transfer döneminde kadrosunu Kaleci Ertaç Özbir ile güçlendiren Başkent ekibi Trendyol Süper Lig'in 24. haftası kapsamında evinde karşılaştığı Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Ankaragücü 1 puana razı olduğu maçın ardından puanını 29'a yükselterek 11. sırada yer aldı. Sarı-lacivertli takım bir sonraki maçını Türkiye Kupasında oynayacak.

Son 16 turuna yükseldiği Türkiye Kupasında son 16 turunda 24 Erzincanspor ile karşılaşacak Ankaragücünde tek hedef bir üst tura çıkma olarak belirlendi. Ligde yukarı sıralara tırmanma hedefine devam eden başkent ekibinin Ertaç Özbir transferinin ardından yeni isimlerle de anlaşması bekleniyor.

SONRAKİ HABER