MKE Ankaragücü Ediz Bahtiyaroğlu'nu 12. vefat yıldönümünde andı

Türk futbolunun en üzücü vefatlarından olan Ediz Bahtiyaroğlu 2012 yılında hayatını kaybetmişti. Ankaragücü'nde forma giyen Bahtiyaroğlu 26 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yummuştu.

MKE Ankaragücü Ediz Bahtiyaroğlu'nu 12. vefat yıldönümünde andı

Eskişehirspor forması giydiği dönemde hayatını kaybetmesi ile şok etkisi oluşturan Bahtiyaroğlu her sene sevenleri tarafından anılıyor. 2012 yılında transfer sezonunun son gününde vefat eden Ediz Bahtiyaroğlu Ankara takımlarında da top koşturmuştu.

ANKARA TAKIMLARI İLE 106 MAÇA ÇIKTI

MKE Ankaragücü ve o dönemki adıyla Ankaraspor takımlarında forma giyen genç futbolcu, Ankaragücü ile 28, Ankaraspor ile 78 maça çıkmıştı. Türkiye U-21 Takımı ile 9 maça çıkan Ediz, kişiliği ile takım arkadaşları arasında sevilen bir kişi olduğunu göstermişti.

MKE Ankaragücü Ediz Bahtiyaroğlu'nu 12. vefat yıldönümünde andı

"KANATLANIP UÇTUĞUN YERDE BAHTİYAR OL"

Vefatının üzerinden 12 yıl geçen Ediz Bahtiyaroğlu ile ilgili eski takımı MKE Ankaragücü sosyal medya hesabından bir anma paylaşımında bulundu. Yapılan paylaşımda "Kanatlanıp uçtuğun yerde bahtiyar ol. Ediz Bahtiyaroğlu'nu vefatının 12. yılında sevgi, özlem ve rahmetle anıyoruz" denildi.

Ediz Bahtiyaroğlu vefat ettiği dönemde formasını giydiği Eskişehirspor olmak üzere bir çok kulüp tarafından anıldı. Bursalı olan ve doğup büyüdüğü şehrin takımı Bursaspor altyapısında futbola başlayan Ediz Bahtiyaroğlu vefatının ardından Bursa'da toprağa verilmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER