MKE Ankaragücü dünyaca ünlü River Plate kulübü ile iş birliği yapacak!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Başkent ekibinde önemli bir gelişme yaşandı. Arjantin'de bulunan MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Mehmet Şanal River Plate Kulübü yetkilileri ile bir araya geldi.

MKE Ankaragücü dünyaca ünlü River Plate kulübü ile iş birliği yapacak!

Sezona daha sıkı bir şekilde hazırlanan MKE Ankaragücü bir yandanda uluslararası ilişkileri geliştirme adımları atıyor. Farklı kulüpler ile anlaşmalar imzalayan Başkent ekibi bu sayede etki ağını genişetirken takımın gücünü artırıyor.

ANKARAGÜCÜ'NÜN BAĞLARINI KUVVETLENDİRME ÇALIŞMALARI

Bu kapsamda MKE Ankaragücü Latin Amerika'nın ve dünyanın en tanınan futbol takımlarından River Plate ile bir görüşme gerçekleştirdi. Başkent ekibinin yeni Basın Sözcüsü Mehmet Şanal'ın gerçekleştirdiği görüşmede ilerleyen dönem için takımlar arasında iş birliği yapma mesajı verildi.

Kulübün maddi olarak bulunduğu noktadan daha iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını ifade eden Şanal "Ankaragücü'müzün gelecekte altyapı ve mali konularda kendi kendine yetebilecek bir kulüp haline getirilmesi için neler yapabileceğimizi araştırıyoruz. Bu konularda örnek olabilecek kulüpler ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz" dedi.

MKE Ankaragücü dünyaca ünlü River Plate kulübü ile iş birliği yapacak!

TRANSFER ÖNCELİĞİ OLABİLME İHTİMALİ DOĞDU

Bu niyetle River Plate yöneticileri ile görüşen ve görüşmenin iş birliği yapmak için olduğunu ifade eden Şanal "Görüşmelerimizde River Plate Kulübü akademisinden yetişen genç oyuncuların gelecekte Ankaragücü forması giyebilmeleri için de neler yapabileceğimizi konuştuk" şeklinde konuştu.

Başkent ekibinin önemli bir kulüp ile ortak çalışma yapacak olması memnuniyet verici gelişme olarak nitelendirildi. Gözler yönetimin gelecek sezona yönelik başka neler yapacağına çevrildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER