MKE Ankaragücü bu sezon ilk defa Cuma maçı yapacak

Başkent temsilcisi milli aranın sona ermesinin ardından ligin 9. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ankaragücü 2024-2025 sezonunda ilk kez açılış maçına çıkacak.

MKE Ankaragücü bu sezon ilk defa Cuma maçı yapacak

2. Uluslar Ligi arası oynanan maçlar ile sona erdi. Türkiye'nin oynadığı 2 maçta da galip gelmesi milli arada takımından uzak kalan futbol severler için büyük bir sevinç oldu.

Kasım ayında verilecek 3. ve son milli ara öncesi takımlar yeniden ligde kaldıkları yerden mücadelelerine devam edecekler. MKE Ankaragücü'de normalde deplasmanda olması gereken fakat alınan karar gereği Eryaman Stadyumunda oynanacak Yeni Malatyaspor maçı ile lige geri dönüş yapacak.

MKE ANKARAGÜCÜ DEPLASMAN TRİBÜNÜNDE YER ALACAK

Maçın kendi evlerinde oynanacak olmasına rağmen ev sahibi olarak Yeni Malatyaspor'un sayılacağı maçın bilet satışı devam ediyor. Ligin son sırasındaki Yeni Malatyaspor MKE Ankaragücü karşısında galip gelmek ve -3 olan puanını 0 yapmak istiyor.

LİG HEYECANI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

MKE Ankaragücü ise 8 maçta elde ettiği kötü sonuçları geride bırakmak ve yeni bir sayfa açmak adına bir galibiyet daha almayı hedefliyor. Trendyol 1. Ligin 9. hafta açılış maçı olacak bu mücadele 18 Ekim Cuma günü saat 20:00'da başlayacak.

Haberankara.com / Cengiz Ortataş özel haberidir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER