MKE Ankaragücü bu sezon ilk defa 4 golle kazandı!

Trendyol 1. Lig’de Ankara’yı temsil eden MKE Ankaragücü’nin Kocaelispor karşılaşmasındaki 4-2’lik galibiyetinde bu sezon bir ilk yaşandı.

MKE Ankaragücü bu sezon ilk defa 4 golle kazandı!

Trendyol 1. Lig’in 10. hafta karşılaşmasında Eryaman Stadyumu’nda MKE Ankaragücü ile Kocaelispor karşı karşıya geldi. Kocaelispor bu karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkarken evdeki hesap çarşıya uymadı ve MKE Ankaragücü haklı bir galibiyet alarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Başkent ekibinin almış olduğu 4-2’lik galibiyette bu sezon yaşanan bir ilk bulunuyor.

İLK DEFA 4 GOL ATILDI!

MKE Ankaragücü bu sezon istikrarlı bir görüntü ortaya koyamadı. Ancak Kocaelispor karşılaşmasına çok iyi hazırlanan Başkent ekibi bu çalışmanın karşılığını net bir skorla almış olduğu galibiyet ile elde etti. Rakibini 4-2 yenen MKE Ankaragücü aynı zamanda bu sezon ilk defa 4 gollü bir galibiyet elde etti. Bu sezon Trendyol 1. Lig’de ilk defa aynı maçta 4 gol atan MKE Ankaragücü istatistiksel olarak bu eksikliği de kapatmış oldu.

İSTATİSTİK BİR ADIM ÖTEYE TAŞINDI

Trendyol 1. Lig’de MKE Ankaragücü’nün bu sezon 10 haftada 5 galibiyeti bulunuyor. Şanlıurfaspor’u 2-0, İstanbulspor’u 2-1, Sakaryaspor’u 2-1, Yeni Malatyaspor’u 3-0 ile geçen MKE Ankaragücü son olarak Kocaelispor’u 4-2 ile geçmeyi başardı. İlk defa bu sezon 4 gol atan MKE Ankaragücü bu 4 gollü maçtan galibiyet ile ayrılarak hem kazandı hem de istatistiği bir adım öteye taşıdı.

MKE Ankaragücü’nün Kocaelispor galibiyeti ile topladığı toplam puanı 16’ya yükseldi. Rakiplerinin maç eksikliklerinin olmasına karşın şu anda MKE Ankaragücü puan sıralamasında 5. sıraya yükselmiş durumda. Rakipleri oynayacakları karşılaşmaların sonuçlarına göre Başkent ekibinin bu haftaki puan sıralamasındaki yeri kesinleşecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER