MKE Ankaragücü bu sezon deplasmanda hiç galip gelemedi

Başkent temsilcisi için zor günler devam ediyor. Son olarak Bandırmaspor'a deplasmanda 2-0 yenilen MKE Ankaragücü ligin alt sıralarında yer almaktan bu haftada kurtulamadı.

MKE Ankaragücü bu sezon deplasmanda hiç galip gelemedi

Trendyol 1. Ligde 7 maçı geride bırakan MKE Ankaragücü üst sıralara ambargo koyması beklentisini hayal kırıklığıma dönüştürdü. 1. Ligde yer aldığı son sezon olan 2021-2022'de 36 maçta 8 kez yenilen ve 70 puan toplayan sarı lacivertliler 2024-2025 sezonunun 7. haftasında 4 kez yenilerek bu alanda kötü bir performans ortaya koydu.

Geçen hafta takımın başına geçen Kenan Koçak ise 2. maçında ilk yenilgisini tattı. Bu sonuçla 9 puanda kalan MKE Ankaragücü 4 yenilgisinin 3.ünü oynadığı deplasman maçlarında aldı.

4 YENİLGİNİN 3'Ü DIŞARDA GELDİ

Başkent ekibi 7 hafta boyunca oynadığı tüm deplasman maçlarında üzülen taraf oldu. 2. Haftada Erzurumspor'a 1-0, 5. Haftada Fatih Karagümrük'e 3-2 ve son olarak 7. Haftada Bandırmaspor'a 2-0 yenilen MKE Ankaragücü kötü bir grafik çizdi.

Taraftarların şampiyonluk gördüğü sezonda böyle sonuçların gelmesi camia tarafından büyük tepki çekti. 9 puanla 14. sırada yer alan ve oynanacak sonuçlara göre daha da alt sıralara düşme ihtimali olan MKE Ankaragücü'nde bu durumun nasıl tersine döneceği yakından takip ediliyor.

MKE Ankaragücü ligde bir sonraki maçında Adanaspor ile evinde karşılaşacak. Sarı lacivertliler bu maçın ardından milli ara dolayısıyla 13 gün boyunca maç yapmayacak.

Cengiz Ortataş, Haberankaracom özel haberdir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER