MKE Ankaragücü Basketbol Takımı evinde Harem Spor'u farklı yendi

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 4.Hafta programı kapsamında evinde Harem Spor'u konuk eden MKE Ankaragücü Basketbol Takımı oynadığı istekli basketbol ile rakibini rahat geçmeyi başardı.

MKE Ankaragücü Basketbol Takımı evinde Harem Spor'u farklı yendi

Basketbol Süper Ligi'ne çıkmak için mücadele etmeye devam eden MKE Ankaragücü Ikon Menkul Basketbol TakımıTürkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 4.Hafta programı kapsamında evinde Harem Spor'u konuk etti. Taraftarının önünde son derece rahat bir maç oynayan MKE Ankaragücü Ikon Menkul Basketbol Takımı rakibini önde götürdüğü maçın ardından mağlup ederek puanı hanesine yazdıran takım olmayı başardı.

MKE ANKARAGÜCÜ IKON MENKUL, HAREM SPOR BASKETBOL MAÇINI KİM KAZANDI?

Kendi evinde oynamanın rahatlığını yaşayan MKE Ankaragücü baştan sona önde götürdüğü maçı rahat kazanmasını bildi. Hatırlanacağı üzere MKE Ankaragücü Ikon Menkul Başantrenörü Halil Üner, Habernakara Spor kanalına özel açıklamalarda bulunmuş, Orhan Sal ile yapmış olduğu röportajında Ankaragücü yönetimine sitemlerde bulunmuştu.

Ankaragücü taraftarlarına da çağrıda bulunan Koç Halil Üner takımlarına daha fazla destek talebinde bulunmuş ve bu maça davet etmişti. MKE Ankaragücü Ikon Menkul Basketbol Takımı evinde konuk etmiş olduğu Harem Spor takımını 86-75'lik skorla geride bırakmayı başardı. Maçın ardından Koç Halil Üner ile oyunculara büyük sevinç yaşarken takım bir kere daha kenetlendi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER