MKE Ankaragücü Basketbol Takımı bu hafta Konya Büyükşehir'i konuk edecek!

MKE Ankaragücü IKON Menkul Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 5. Hafta maç programı kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi Spor takımını konuk edecek. Maç Perşembe günü oynanacak.

MKE Ankaragücü Basketbol Takımı bu hafta Konya Büyükşehir'i konuk edecek!

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 5. Hafta maç programı belli oldu. Açıklanan programa göre MKE Ankaragücü IKON Menkul Basketbol Takımı, bu hafta Konya Büyükşehir Belediyesi Spor'u konuk edecek. MKE Ankaragücü takımı puanını arttırarak şampiyonluk potasına girmek için mücadelesini sürdürecek.

MKE ANKARAGÜCÜ BASKETBOL TAKIMI MAÇ PROGRAMI! BU HAFTA KİMİNLE KARŞILAŞACAK, MAÇ NEREDE?

Geride bıraktığımız Pazar günü evinde ağırladığı Harem Spor Basketbol takımını rahat bir skorla geçmeyi başaran MKE Ankaragücü 5. hafta maç programı kapsamında bu sefer Konya Büyükşehir Belediyesi Spor takımını konuk edecek. Maç 10 Ekim 2024 Perşembe günü saat 18:30'da başlayacak.

MKE Ankaragücü Basketbol Takımı bu hafta Konya Büyükşehir'i konuk edecek!

MKE Ankaragücü Basketbol Takımının evinde oynayacağı karşılaşma için bir kere daha seyirciler maça davet edilirken Ankaragüçlü taraftarlar ve tüm Ankaralılardan destek istendi. Maç TOBB ETÜ Spor Salonu Ankara'da da saat 18:30 itibariyle başlayacak. MKE Ankaragücü almış olduğu son galibiyetin ardından ligdeki puanını 6'ya çıkarmış, sıralamada ise 8. basamağa yerleşmişti. Daha üst basamakları hedefleyen MKE Ankaragücü Basketbol takımı bu nedenle Konya Büyükşehir Belediyesi Spor maçına mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER