MKE Ankaragücü Başkanı Fırat: Taraftarımız bizim en büyük gücümüz

Trendyol 1. Ligde zor günler geçiren MKE Ankaragücü'nde Başkan İsmail Mert Fırat camiaya birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Başkan Fırat Kocaelispor maçının çok önemli olduğunu ifade ederek herkesi takımlarını desteklemeye çağırdı.

MKE Ankaragücü Başkanı Fırat: Taraftarımız bizim en büyük gücümüz

9. haftası tamamlanan ligde 13 puanda 10. sırada yer alan MKE Ankaragücü zirve yarışından kopmamak istiyor. Geride bırakılan maçlarda 4 defa yenilen bir teknik adam değişikliği yaşayan Ankaragücü'nde Başkan İsmail Mert Fırat önemli açıklamalarda bulundu.

MKE Ankaragücü maçlarında taraftarların yönetime olan tepkilerine değinen Başkan Mert Fırat "Taraftarımızın bizim en büyük gücümüz. Taraftarımız bana kırılabilir, yönetime kızabilir, oyuncularımıza sinirlenebilir ama armaya küsmezler .Kocaelispor maçına herkes gelsin, rica ediyorum. Ankara'daki tüm sivil toplum kuruluşlarımızı, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızı maça davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü Başkanı Fırat: Taraftarımız bizim en büyük gücümüz

"BAMBAŞKA BİR ANKARAGÜCÜ OLACAK"

Takımın beklentilerin uzağında kaldığını kabul eden MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat "Ligde açık ara önde olmalıydık. Bu ligin çok üstünde bir kadromuz var. Hocamız daha yeni ve birkaç haftaya daha ihtiyacı var. Takımımızın atletik performansını yükselttiğimizde bambaşka bir Ankaragücü olacak" dedi.

Üzerlerindeki mali yükten de bahseden Başkan Fırat "Aylık 2 milyon avro ödememiz var. Bunun yüzde 65'i futbolcu maaşı. Bu parayı yönetim kurulumuzla ve ben başkan olarak üzerimize düşeni yaparak karşılıyoruz" dedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER