MKE Ankaragücü Başkan Vekili Geçgel transfer açıklaması yaptı

MKE Ankaragücü Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Feridun Geçgel, transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Geçgel, sürecin bittiğine ilişkin sinyal verirken açıklamanın detaylarını derledik.

MKE Ankaragücü Başkan Vekili Geçgel transfer açıklaması yaptı

Futbol camiasında transfer süreci devam ediyor. Transfer sürecine ilişkin merak edilenlere yanıt aranırken MKE Ankaragücü Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Feridun Geçgel'den açıklama geldi.

MKE Ankaragücü Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Geçgel, bir fırsat çıkmadığı sürece yaz transfer dönemini tamamladıklarını ifade etti.

MKE ANKARAGÜCÜ BAŞKAN VEKİLİ FERİDUN GEÇGEL'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI

MKE Ankaragücü Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Geçgel, konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yayımladı. Geçgel, yaptığı yazılı açıklamada "MKE Ankaragücü Futbol Takımı olarak 2024 - 2025 yaz transfer dönemini bir fırsat transferi çıkmadığı sürece tamamlamış bulunmaktayız. Mevcut kadromuzdan hiçbir futbolcuyu hiçbir şekilde bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü Başkan Vekili Geçgel transfer açıklaması yaptı

Kulübe para kazandıracak bir yapıyı oluşturmayı hedeflediklerini belirten Geçgel, "Mevcut kadromuz ile lige başlayıp altyapımıza verdiğimiz önem kapsamında uygun fırsatlar doğması durumunda genç ve yetenekli oyuncuların transferlerini gerçekleştireceğiz.'' dedi. Kulüp olarak ileriye dönük en önemli hedeflerinden bahseden Geçgel, ''İki üç yıl içerisinde kendi kendini idare eden bir sistemi inşa etmektir. Gelir gider dengesini sağlayarak dışa bağımlı para sisteminden uzaklaşıp kendi kendini idare eden, altyapısından oyuncu yetiştiren, maliyeti uygun genç ve yetenekli futbolcuları kadrosuna katan, kulübe para kazandıracak bir yapıyı oluşturmak için çalışmalarımız devam edecektir." ifadelerine yer verdi. Ankaragücü, fırsat yakalayamadıkları sürece transfer sürecini sonlandırmış oldu.

SONRAKİ HABER