MKE Ankaragücü Başkan Adayı Murat Ağcabağ hedeflerini açıkladı

Başkent ekibi Ankaragücü'nde yeni başkanı belirlenmek için geri sayımı sürüyor. Mevcut Başkan İsmail Mert Fırat ile arasında başkanlık yarışı geçmesi beklenen Murat Ağcabağ bir basın toplantısı düzenledi.

MKE Ankaragücü Başkan Adayı Murat Ağcabağ hedeflerini açıkladı

MKE Ankaragücü geçtiğimiz sezon son haftada aldığı mağlubiyet neticesinde ligden düşmüştü. Şehir futbolunda bir şok etkisi yapan olayın ardından ise sarı lacivertlilerde yoğun bir sezona hazırlık süresi başladı.

Takımda çok sayıda futbolcunun gitmesi ve Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile sportif direktör Yılmaz Bal ile yolların ayrılması ile başlayan süreç yönetim değişikliği ile devam ediyor.

HEDEF SÜPER LİGE GERİ DÖNMEK

Bu kapsamda günler öncesinden başkent ekibinin yeni sezonda yönetimine talip olduğunu ifade eden Başkan Ağcabağ başkentte basın mensupları ile bir araya geldi. Burada projelerinden bahseden Murat Ağcabağ tek hedeflerinin takımı Süper Lige çıkarmak olduğunu ifade etti.

MKE Ankaragücü Başkan Adayı Murat Ağcabağ hedeflerini açıkladı

Takım için uzun vadeli planlar hazırladıklarını söyleyen Murat Ağcabağ "Aslında tek hedefimiz Süper Lig‘e çıkmak. Problem de tam burada başlıyor. Bizim sadece bir planımız yok. Bizim iki yıllık, dört yıllık ve sekiz yıllık planlarımız var. Ankaragücü’nün artık öncelikle bir plana ihtiyacı var. İşi bilen insanlara ihtiyacı var, sisteme ve istikrara ihtiyacı var, doğru bir finansal yapıya ihtiyacı var" dedi.

FIRAT MI AĞCABAĞ MI SORUSU YANITLANACAK

Ankaragücü taraftarları da kimin takımın yeni başkanı olacağını merakla bekliyor. Faruk Koca'nın başkanlıktan ayrılmasının ardından yerine geçen İsmail Mert Fırat ve Murat Ağcabağ arasındaki yarışın galibi 29 Haziran'da belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER