MKE Ankaragücü Aykut Kocaman'a teklif götürdü, Ömer Erdoğan ile anlaşılamadı!

MKE Ankaragücü’nde teknik direktör arayışları devam ederken yapılan son görüşmeler ve bu görüşmelerin detayları ortaya çıktı. MKE Ankaragücü’nün yeni teknik direktörü kim olacak?

MKE Ankaragücü Aykut Kocaman'a teklif götürdü, Ömer Erdoğan ile anlaşılamadı!

Trendyol 1. Lig’de alınan Karagümrük mağlubiyeti sonrasında Cihat Arslan ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları hız kazandı. Başkent ekibinde yönetim takımı emanet edeceği teknik adamı belirlemek için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Bu görüşmelere ilişkin son ve doğru bilgileri Haber Ankara İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman açıkladı.

AYKUT KOCAMAN'A TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Haber Ankara İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman’ın edindiği bilgilere göre MKE Ankaragücü yönetimi sürpriz bir hamle yaparak Türk futbolunun efsane isimlerinden olan Aykut Kocaman’a teklif götürdü. Ancak Aykut Kocaman aldığı bu teklife teşekkür ederek bu sezon takım çalıştırmak istemediğini belirterek reddetti.

ÖMER ERDOĞAN İLE ANLAŞILAMADI

MKE Ankaragücü’nde bir diğer görüşme yapılan isim ise Ömer Erdoğan oldu. Ömer Erdoğan ile gerçekleştirilen görüşmede her iki taraf da karşılıklı olarak masadan anlaşamayarak ayrıldılar. MKE Ankaragücü ile Ömer Erdoğan defteri şimdilik bu anlamda kapanmış oldu.

HAKAN KELEŞ VE ADRİAN MUTİ İSİMLERİ DOĞRU DEĞİL

Öte yandan Haber Ankara İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman kamuoyunda çok yayılan bazı iddiaların doğru olmadığını da açıkladı. Buna göre MKE Ankaragücü’nün gündemine Hakan Keleş ve Adrian Muti gelmedi. Bu iki teknik adam ile bir görüşme de yapılmadı. Hatta kamuoyunda yer alan bazı isimlerin de doğru olmadığı bildirildi.

MKE Ankaragücü’nde teknik direktör belirleme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Sarı lacivertliler MKE Ankaragücü’nü Süper Lig’e taşıyabilecek bir teknik adam ile anlaşmanın yollarını arıyor. MKE Ankaragücü’nün yeni teknik direktörünün bu hafta içinde netleşmesi ve anlaşmanın yapılarak kamuoyuna ilan edilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER