MKE Ankaragücü - Adanaspor maçı kadınlara ve öğrencilere ücretsiz olacak

Trendyol 1. ligde takımlar 8. hafta mücadelesi için sahaya çıkacak. Ligde zor günler geçiren MKE Ankaragücü ise evinde Adanaspor'u yenerek 3 puan açığını kapatmayı hedefliyor.

MKE Ankaragücü - Adanaspor maçı kadınlara ve öğrencilere ücretsiz olacak

Ankaragücü ligde kötü günlerden geçmeye devam ediyor. Takım için ve saha dışında yaşanan gelişmeler ışığında lige başlayan sarı lacivertliler 7 maçta 4 kez rakiplerine boyun eğdi. 20 takımlı ligde 15. sırada bulunan Başkent ekibi zirve ile arasındaki puan açığını bir an önce kapatmak istiyor.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Uluslar ligi maçlarından dolayı ikinci defa liglere verilecek ara öncesinde evinde Adanaspor'u ağırlayacak MKE Ankaragücü bu önemli mücadelede taraftarının desteğini bekliyor. Kulüp yaptığı açıklamada 5 Ekim'de oynanacak maçın biletlerinin bugün satışa sunulacağını ifade etti.

Yapılan açıklamaya göre bilet fiyatları şu şekilde oldu;

Kuzey Tribünü 125₺
Güney Tribünü 125₺
Doğu Tribünü 200₺
Batı Tribünü 300₺
Misafir Tribünü 160₺

KADIN VE ÖĞRENCİLERE JEST

Başkent ekibi maç bileti satışı ile ilgili yaptığı açıklamada maçın kadın ve çocuklara ücretsiz olacağını ifade etti. Söz konusu açıklamada "Kadın taraftarlarımız ve tüm öğrenciler, öğrenci kimlik asıllarını ibraz ederek bilet gişelerinden Passolig kartlarına Doğu Tribünü'nden ücretsiz bilet tanımlaması yapabileceklerdir" denildi.

Ankaragücü'nün ligde geleceği açısından büyük önem taşıyan bu mücadele 5 Ekim Cumartesi saat 16:00'da başlayacak. Mücadelenin ardından MKE Ankaragücü aranın bitmesini bekleyecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER