MKE Ankaragücü - Adanaspor maç bileti kaç TL, nasıl alınır, bilet fiyatı ne kadar?

TFF 1. Lig 8. hafta maçları için geri sayım başlarken Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü program kapsamında evinde Adanaspor'u ağırlayacak. Maçın biletleri satışa çıktı.

MKE Ankaragücü - Adanaspor maç bileti kaç TL, nasıl alınır, bilet fiyatı ne kadar?

MKE Ankaragücü evinde TFF 1. Lig 8. hafta mücadeleri kapsamında Adanaspor'u konuk etmeye hazırlanıyor. Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak olan maçta takımlarını desteklemek isteyen kişiler için maç biletlerinin fiyatları açıklandı. MKE Ankaragücü yönetiminden taraftarlarına yeni bir jest daha açıklandı.

MKE ANKARAGÜCÜ - ADANASPOR MAÇ BİLETİ FİYATI NE KADAR, BİLET FİYATLARI KAÇ TL?

MKE Ankaragücü tarafından yapılan açıklamada "5 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da Eryaman Stadyumu'nda oynayacağımız Adanaspor karşılaşmasının biletleri bugün saat 14.00'te satışa çıkacaktır. Bilet fiyatları; Kuzey Tribünü 125₺, Güney Tribünü 125₺, Doğu Tribünü 200₺, Batı Tribünü 300₺, Misafir Tribünü 160₺ şeklinde olacaktır.

MKE Ankaragücü - Adanaspor maç bileti kaç TL, nasıl alınır, bilet fiyatı ne kadar?

Kadın taraftarlarımız ve tüm öğrenciler, öğrenci kimlik asıllarını ibraz ederek bilet gişelerinden Passolig kartlarına Doğu Tribünü'nden ücretsiz bilet tanımlaması yapabileceklerdir. 21 Eylül 2024 tarihinde oynanan Sakaryaspor karşılaşmasında ceza alan; Kuzey Tribün 402, Güney Tribünü 201 ve Doğu Tribünü 301 numaralı blokta yer alan taraftarlarımız bu maça bilet alamayacaktır." denilerek bilet fiyatları açıklandı.

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak olan maçta en düşük bilet fiyatı 125 TL olarak belirlenirken en pahalı bilet fiyatı ise 300 TL oldu. Ayrıca maça gelmek isteyen tüm kadınlara ve öğrencilere maç bileti ücretsiz olarak verilecek. Maç 5 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 16:00'da başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER