MKE Ankaragücü açıkladı: 4 isim Bandırmaspor karşılaşmasında olmayacak

MKE Ankaragücü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında Teksüt Bandırmaspor karşılaşmasında sakatlıkları sebebi ile 4 futbolcunun karşılaşmada yer almayacağını açıkladı.

MKE Ankaragücü açıkladı: 4 isim Bandırmaspor karşılaşmasında olmayacak

Saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşma öncesinde soysal medya hesabından açıklama yapan MKE Ankaragücü Mahmut Tekdemir, Mesut Kesik, Riad Bajic ve Yusuf Emre Gültekin’in sakatlık sürecinin devam etmesi sebebi ile kadroda olmayacaklarını belirtti.

MKE ANKARAGÜCÜ DUYURDU

Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Bilgilendirme |

Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Mahmut Tekdemir, Mesut Kesik, Riad Bajic ve Yusuf Emre Gültekin sakatlık süreçlerinin devam etmesi nedeniyle Teksüt Bandırmaspor karşılaşması kadrosunda yer almamaktadır”

MKE Ankaragücü açıkladı: 4 isim Bandırmaspor karşılaşmasında olmayacak

4 İSİM KADRODA YER ALMAYACAK

Karşılaşma öncesinde yapılan açıklamada Mahmut Tekdemir, Mesut Kesik, Riad Bajic ve Yusuf Emre Gültekin’in sakatlık süreçlerinin devam etmesi sebebi ile kadroda olmayacakları açıklandı.

KARŞILAŞMA SAAT 16.00’DA

3 puanı hanesine yazdırmak için bugün Bandırmspor’un evine konuk olacak olan başkent temsilcilerinden MKE Ankaragücü TFF 1. Lig’te 12’nci sırada bulunuyor. 9 puana sahip olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmayı kazanması halinde puanını 12’ye çıkaracak. Son 5 karşılaşmasının 2’sini kazanan Ankaragücü ekibi Bandırmaspor karşılaşmasında 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER