MKE Ankaragücü 7 maçlık hasrete Başakşehir karşısında son vermek istiyor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında MKE Ankaragücü evinde RAMS Başakşehir karşı karşıya gelecek. Başkent ekibi 7 maçlık galibiyet özlemine Başakşehir karşısında son vermek istiyor.

MKE Ankaragücü 7 maçlık hasrete Başakşehir karşısında son vermek istiyor

Trendyol Süper Lig'de 30. hafta bugün 2 karşılaşma ile hareketlenecek. Başkent Ankara'yı Süper Lig'de temsil eden MKE Ankaragücü ise yarın RAMS Başakşehir'i konuk edecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başalayacak.

Zorlu mücadelede hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın'ın yardımcı hakemliğini Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Raşit Yorgancılar olacak.

ANKARA EKİBİNİN HEDEFİ KAZANARAK DÜŞME HATTINDAN UZAKLAŞMAK

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de oynadığı 29 mücadelede aldığı 6 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyet sonucunda topladığı 30 puan ile 16. sırada yer alıyor. Başkent ekibini aynı puan ile 17. sırada ve düşme potasında bulunan Hatayspor takip ediyor.

ANKARAGÜCÜ 7 MAÇIN ARDINDAN KAZANMAK İSTİYOR

Trendyol Süper Lig'de 7 maçtır kazanamayan MKE Ankaragücü galibiyet özlemine sarı - lacivertli taraftarlar önünde RAMS Başakşehir karşısında son vermek istiyor. Başkent ekibi Trendyol Süper Lig'de son galibiyetini 22. haftada Vavacars Fatih Karagümrük karşısında alırken o maçın ardından Fenerbahçe, Sivasspor, Konyaspor, Galatasaray, Kayserispor, İstanbulspor ve Samsunspor karşısında maçlarında sahadan 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile ayrıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER