MKE Ankaragücü 4. hafta maçında ALS Voleybol'a kaybetti

KFC Kadınlar 1. Ligi’nde MKE Ankaragücü voleybol karşılaşmasında ALS Voleybolu konuk ederken Ankara ekibi sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.

MKE Ankaragücü 4. hafta maçında ALS Voleybol'a kaybetti

KFC Kadınlar 1. Ligi’nde MKE Ankaragücü sezonun 4. maçına bugün çıktı. Ankara Beştepe Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada MKE Ankaragücü ile ALS Voleybol karşı karşıya geldi. Bu sezon henüz galibiyet ile tanışamayan Ankara ekibi bu karşılaşmada da sahadan yüzü gülerek ayrılan ekip olamadı.

ÇABALAR YETMEDİ

Karşılaşmanın 1. setinde oldukça kötü bir görüntü veren MKE Ankaragücü bu bölümü 25-13 kaybetti ve skor deplasmanda ekibi lehine 1-0 oldu Maçın 2. setinde ise MKE Ankaragücü daha iyi bir oyun sergiledi ve bu bölümü 25-22 galip gelerek tamamlayarak skoru 1-1’e getirdi. 3. set ALS Voleybol’un 25-17 üstünlüğü ile sonuçlanarak maçta 2-1 üstünlüğü yakaladılar. 4. sette MKE Ankaragücü maçı bırakmak istemese de misafir ekip 25-23’lük skorla maç sayısını kazanarak karşılaşmanın skorunu 3-1 kendi lehine olacak şekilde tayin etti.

MKE Ankaragücü ligin ilk 4 haftasında da maçlarından mağlup olarak ayrıldı. Henüz ligde puanı olmayan Başkent ekibi için bu sezon oldukça zorlu bir şekilde geçecek. Kazanamama sorununu ligin ilk 4 haftasında yaşayan MKE Ankaragücü’nün bundan sonraki maçtan galip gelerek şanssızlığını kırması bekleniyor.

KFC Kadınlar 1. Ligi’nde 5 hafta karşılaşmaları bu hafta sonunda oynanacak. MKE Ankaragücü hafta sonunda deplasmanda Ereğli Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

SONRAKİ HABER