MKE Ankaragücü 1.ligdeki son sezonunun gerisinde kaldı!

Trendyol 1.ligde 2 yıl aranın ardından yeniden mücadele etmek zorunda kalan MKE Ankaragücü lige kötü bir başlangıç yapmıştı. Başkent temsilcisi ilk 6 haftada aldığı sonuçlar ile 1. ligde yer aldığı son sezondaki performansının gerisine düştü.

MKE Ankaragücü 1.ligdeki son sezonunun gerisinde kaldı!

Bu sezon hedefini yeniden Süper Lige dönmek üzere belirleyen MKE Ankaragücü ligde aldığı yenilgiler ile taraftarlarını şok etmişti. 5. haftada Teknik Direktör değiştiren ve Kenan Koçak ile Sakaryaspor maçında ilk galibiyetini alan MKE Ankaragücü zirveye yaklaşsa da istediği konumun uzağında kaldı.

MKE Ankaragücü son olarak 2021-2022 sezonunda Trendyol 1. Ligde mücadele etmişti. O sezonu şampiyon olarak tamamlayan Başkent temsilcisi ilk 6 haftada 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 12 puan toplamıştı.

SON GALİBİYET MORAL YÜKSELTTİ

2024-2025 sezonunda bir kez daha 1. Ligde mücadele eden MKE Ankaragücü bu sefer 3 yenilgi ve 3 galibiyet ile 9 puana sahip oldu. Üst üste yenilgilerin ardından yeniden 3 puanla geçen hafta tanışan MKE Ankaragücü'nün ilerleyen haftalarda nasıl bir performansa sahip olacağı merakla bekleniyor.

MKE Ankaragücü ligde bir sonraki maçını Bandırmaspor ile deplasmanda oynayacak. 28 Eylül'de oynanacak mücadele saat 16:00'da başlayacak. Şu an ligde 11. sırada bulunan MKE Ankaragücü alacağı sonuçlarla zirve yarışında bende varım demenin hesaplarını yapıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER