Mehmet Şanal: “Takımda para sorunu yok!”

MKE Ankaragücü basın sözcüsü Mehmet Şanal, Orhan Sal’a özel açıklamalarda bulundu. Şanal, takımda para sorunu olmadığını ve oyuncuların isteksiz tavırlarının para kaynaklı olmadığını belirtti.

Mehmet Şanal: “Takımda para sorunu yok!”

Bilindiği gibi Ankaragücü – Adanaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Kenan Koçak bazı ifadeler kullanmış, bu ifadeler camia içinde çok tartışılmıştı. Koçak, “Söyleyemediğim durumlar var. Söylemek istemediğim durumlar var” ifadelerini kullanmıştı.

Koçak’ın bu ifadeleri “Acaba kulüpte para sorunu mu var!” düşüncesini akıllara getirmişti. Ancak Ankaragücü basın sözcüsü Mehmet Şanal, şu an için kulüpte her hangi bir maddi sorunun olmadığını ifade etti.

Şanal, “Türkiye’de bugün bir çok takım mali sorunlar yaşıyor. Ankaragücü’nün de ödemelerde geriden geldiği olmuştur. Ancak bugün için mali, bir problemimiz yok. Bu konu da her şey yolunda gidiyor. Futbolcuların alacağı konusunda sıkıntı yok. Oyuncularımıza Bandırmaspor maçından önce ödemeler yapıldı. Yani Eylül sonu itibarıyla ödemeleri yaptık. Takımdaki inançsızlık görüntüsünün alacak verecek konusuyla ilgisi yok. Sebebini başka yerde aramak lazım” dedi.

Mehmet Şanal vergi ve sigortalar konusunda da kulübün gereken yükümlülüklerini yerine getirdiğini, sigorta ve vergi borçlarının yapılandırıldığını sözlerine ekledi.

ORHAN SAL

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER