Kitsiou Ankaragücü'nün en çok formasını giyen listesinde yükseliyor

MKE Ankaragücü'nde 2019 yılında transfer olan Stelios Kitsiou, başkent ekibinde önemli bir istatistiği sahibi oldu. Yunan sağ bek şu ana kadar 129 kez Ankaragücü formasını giydi.

Kitsiou Ankaragücü'nün en çok formasını giyen listesinde yükseliyor

Günümüzde futbol takımlarına eşine az rastlanan durumlar arasında aidiyet duygusu yer alıyor. Bir çok oyuncu sık sık takım değiştirirken bazı futbolcular kariyerinin büyük bir kısmını tek bir takımda geçiriyor. Futbol kulüplerinde ise kendisi ile en çok maça çıkan futbolcular ayrı bir yerde konumlandırılıyor.

SEZON SONUNDA SÖZLEŞMESİ SONA ERECEK

MKE Ankaragücü kapısından ilk defa 2019 yılında geçen Stelios Kitsiou bu zamana kadar Paok ve Gaziantep FK'daki kiralık dönemleri haricinde MKE Ankaragücü oyuncusu olmaya devam etti. Haziran ayında sözleşmesi 1 yıl daha uzatılan 31 yaşındaki futbolcu bu sezon takımının oynadığı 7 maçta süre buldu.

Kitsiou Ankaragücü'nün en çok formasını giyen listesinde yükseliyor

EN FAZLA FORMA GİYEN 2. YABANCI FUTBOLCU KONUMUNDA

Transfermarkt verilerine göre Stelios Kitsiou bu zamana kadar MKE Ankaragücü ile 129 maça çıktı. Bu maçlarda 4 defa gol sevinci yaşayan Kitsiou 18 defa da asist yaptı. MKE Ankaragücü'nün en çok forma giyen isimler sıralamasında 17. sırada bulunan Kitsiou yükselişini sürdürüyor. Listenin 10. sırasında yer alan Erhan Çağlayan'ın 155 maç giydiği göz önünde bulundurulduğunda Kitsiou'nun ilk 10'a girmesi yüksek ihtimal olarak görülüyor.

Kitsiou ayrıca 171 maçta forma giyen ve listenin 9. sırasında yer alan Stephen Baidoo'nun ardından MKE Ankaragücü'nde en çok forma giyenler listesinde 2. sırada yer alıyor. MKE Ankaragücü'nde oynayan bir başka futbolcu Ali Kaan Güneren ise 91 maçla listenin 50. sırasında bulunuyor.

haberankara.com Cengiz Ortataş / Özel Haber

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER