Kenan Koçak'tan Kocaelispor galibiyeti yorumu!

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, Kocaelispor galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulunurken taraftarlara özellikle teşekkür etti.

Kenan Koçak'tan Kocaelispor galibiyeti yorumu!

MKE Ankaragücü’nde Kocaelispor karşısında alınan 4-2’lik galibiyetin ardından Teknik Direktör Kenan Koçak açıklamalarda bulundu. Maç boyunca desteklerini gösteren taraftarlara teşekkür eden Teknik Direktör Kenan Koçak haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti. Fazla sevinmeye vakitlerinin olmadığını belirten Kenan Koçak, Türkiye Kupası maçına odaklanacaklarını söyledi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, Kocaelispor müsabakasının değerlendirmesinde haklı bir galibiyet aldıklarının altını çizdi. MKE Ankaragücü bu galibiyet ile beraber ligde puanını 16’ya yükseltti.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Koçak taraftarlara teşekkür ederek, “Ankaragücü taraftarına teşekkür ediyorum bizi gerçekten bugün ilk saniyeden son saniyeye kadar çok müthiş desteklediler. Galibiyette de çok büyük pay sahibi oldular. Ankaragücü taraftarının ne olduğunu, nasıl olduğunu bize çok güzel bir şekilde gösterdiler.” dedi.

HAKLI BİR GALİBİYET

Maçı yorumlayan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, “Çok sayıda fırsatı değerlendiremedik. Sevinçliyiz üç puan aldığımız için ama fazla sevinmeye vaktimiz yok. Salı günü önemli bir kupa maçımız var. Bugün sevineceğiz ama yarın sabah idmanla beraber salı günkü maçın hazırlığına başlayacağız. Bu yolda hedeflerimize doğru ilerleyerek çalışacağız. Bugün öncelikle takımı tebrik ediyorum haklı bir galibiyet aldıkları için” ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü’nde yüzler gülerken ligde gelinen konum umut vaat etti. Lig yarışında seri galibiyetler ile hesaplar değişirken MKE Ankaragücü yeniden zirve hesapları yapmaya başladı. Gelecek hafta oynanacak olan Iğdır FK karşılaşması bu açıdan oldukça önemli olacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER