Kenan Koçak galibiyeti Ankaragücü taraftarlarına armağan etti

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak galip gelinen Sakaryaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunarak galibiyeti Ankaragücü taraftarlarına armağan ettiklerini söyledi.

Kenan Koçak galibiyeti Ankaragücü taraftarlarına armağan etti

MKE Ankaragücü Trendyol 1. Lig 6. hafta mücadelesinde Sakaryaspor’u konuk ederek sahadan galibiyet ile ayrıldı. Ankaragücü Teknik Direktörü olarak ilk maçına çıkan Kenan Koçak bu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Maçı değerlendiren Kenan Koçak galip gelirken takımın eksikliklerini görebilmenin bir teknik direktör için nimet olacağını söyledi.

Teknik Direktör Kenan Koçak maç sonunda MKE Ankaragücü taraftarlarını da unutmadı. 90 kaika boyunca taraftarların verdiği desteğin galibiyette önemli bir rolü olduğunu belirten Kenan Koçak alınan galibiyeti taraftarlara armağan etti.

Bir hoca olarak nimettir

MKE Ankaragücü Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında sahasında ağırladığı Sakaryaspor’u 2-1 mağlup etti. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, maçın ardından basın toplantısında, “İlk 15 ve 20 dakika maalesef niteliklerimizi sahaya fazla yansıtamadık ama ondan sonra oyunu kontrol altına aldık. Çok gol pozisyonuna girdik, değerlendirmede sıkıntı yaşadık ama haklı galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Çok pozisyonlar kaçırdığımızı düşünüyorum. Galip gelip de eksikleri görmek benim için hoca olarak bir nimettir” ifadelerini kullandı.

“Bu galibiyet Ankaragücü taraftarına armağan olsun”

Galibiyeti taraftarlara armağan eden Koçak, “Oyuncularımı da tebrik ediyorum. Bu mücadeleden, istekten, güçten dolayı ayrı bir teşekkürler. 90 küsur dakika boyunca desteklediler. Bu galibiyet Ankaragücü taraftarına armağan olsun” diye konuştu.

MKE Ankaragücü kariyerine oldukça olumlu bir şekilde başlayan Teknik Direktör Kenan Koçak gördükleri eksiklikleri de gidererek çok daha iyi bir takım görüntüsü vereceklerinin altını çizdi. Başkent ekibi bu sezon yeniden Süper Lig’e yükselmenin hesaplarını yapıyor. Sakaryaspor maçında alınan haklı galibiyet bu hedef için oldukça önemseniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER