Kazımcan Karataş aylar sonra Ankaragücü'ndeki eleştirilere cevap verdi

2022 yılında Galatasaray'ın Altay'dan transfer ettiği Kazımcan kısa zamanda dikkatleri üzerine çekmişti. Kendisinden büyük beklentilerin olduğu futbolcu daha 2023-2024 sezonunun devre arasını MKE Ankaragücü'nde kiralık geçirmişti.

Kazımcan Karataş Ankaragücü dönemindeki eleştirilere cevap verdi

Ankaragücü ile geçirdiği yarım sezonda 12 maça çıkan Kazımcan Karataş özellikle kiralık geldiği takımı ile Galatasaray ile oynanan maçta yoğun bir şekilde eleştirilmişti. O dönem kendisine aklı ile kalbi çelişti şeklinde yorumlar yapılan Kazımcan Karataş aylar sonra bu konu hakkında konuştu.

"BEN NEDEN ANKARAGÜCÜ'NE ZARAR VERECEK BİR ŞEY YAPAYIM?"

Şu anda Galatasaray'dan kiralık olarak Rusya ligi ekiplerinden Orenburg'da futbol yaşantısını sürdüren Kazımcan Karataş Spor Arena'ya konuştu. O dönem inişli çıkışlı bir grafik çizdiğini ifade eden Karataş "Ben Ankaragücü’ne gittiğim zaman da Ankaragücü’nün bir evladı gibiydim. Ankaragücü forması giyiyordum. Ben neden Ankaragücü’ne, kendi kaderime zarar verecek bir şey yapayım? Belki de çok motive olduğum için öyle bir durum yaşadım" diyerek eleştirilere anlam veremediğini ifade etti.

ORENBURG MACERASI DEVAM EDİYOR

O dönem kendisine ve ailesine gelen yorumlara çok üzüldüğünü ifade eden Kazımcan Karataş bu durumun etkisinde kalmadığını ve yoluna devam ettiğini söyledi. Yeni takımı ile şu ana kadar 2'si Rusya Kupası ve 1'i lig olmak üzere 3 maça çıkan Karataş henüz gol ya da asist katkısında bulunamadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER