Kayserispor Ankaragücü hazırlık maçında 3-1’lik skorla mağlup oldu

Futbol karşılaşmaları taraftarların gündeminde yer almaya devam ederken Ankaragücü ile Kayserispor, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kayserispor'un Ankaragücü'ne 3-1'lik skorla mağlup olduğu öğrenildi.

Kayserispor Ankaragücü hazırlık maçında 3-1’lik skorla mağlup oldu

Futbol maçları pek çok sporsever tarafından takip ediliyor. Futbol maçlarına olan ilgi devam ederken Kayserispor, yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçında Başkent temsilcisi Ankaragücü’nü konuk etti.

Sarı-kırmızılılar TFF 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ile Kayserispor Tesislerinde karşı karşıya gelirken 3-1’lik skorla Ankaragücü'ne mağlup oldu.

HAZIRLIK MAÇI: KAYSERİSPOR: 1 - ANKARAGÜCÜ: 3

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor yeni sezon öncesi oynadığı ikinci hazırlık maçında da mağlup oldu. Kayserispor sahaya Bilal Bayazıt, Joseph Attamah, Julian Jeanvier, Arif Kocaman, Shukurov, Yaw Ackah, Aylton Boa Morte, Gökhan Sazdağı, Ramazan Civelek, Mehmet Eray Özbek, Miguel Cardoso 11’iyle çıktı.

Kayserispor Ankaragücü hazırlık maçında 3-1’lik skorla mağlup oldu

Konuk ekip Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü ise Bahadırhan, Kitsiu, Mert Çetin, Mahmut Tekdemir, Abdurrahim, Cem, Ali Kaan, Saponara, Bajic, Rodruguis ve Bassogog ilk 11'i ile çıktı.

Kayserispor Ankaragücü hazırlık maçında 3-1’lik skorla mağlup oldu - Resim : 2

Karşılaşmanın ilk yarısını konuk ekip MKE Ankaragücü’nü 2-0 önde tamamlarken karşılaşmayı ise 3-1’lik sonuçla kazandı. Kayserispor’un golünü 65. dakikada Mehmet Eray Özbek atarken, MKE Ankaragücü’nün gollerini ise 22. dakikada Riccardo Saponara, 43. dakikada Ali Kaan Güneren ve 69.dakikada Renaldo Cephas attı. Kayserispor sahadan 3-1'lik skorla mağlup ayrıldı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER